понеділок, 30 червня 2014 р.

Pinc - чохол з окулярами доповненої реальності для iPhone 6

Pinc - чохол з окулярами доповненої реальності для iPhone 6

Істотне збільшення потужності чіпів для мобільних пристроїв викликала справжній бум стартапів, що пропонують пристрої з емуляцією віртуальної реальності. Одним з нових проектів у цьому напрямку стало рішення під назвою Pinc від компанії Cordon Development Labs з Торонто.



Pinc представляє з себе окуляри доповненої реальності, які працюють в парі з iPhone 6 або iPhone 6 Plus для відстеження положення голови і рук користувача. Окуляри доповненої реальності уміщаються в кишені для смартфона і можуть бути використані в будь-який момент завдяки компактним габаритам, а в якості дисплею використовується екран iPhone 6.



Pinc - чохол з окулярами доповненої реальності для iPhone 6



Співробітники Cordon Development Labs займаються розробкою тестового програмного забезпечення на основі движка Unity для розробників. На жаль, поки рівень опрацювання програмного забезпечення Pinc залишає бажати кращого - розробники ще не додали версію на основі Unity, тому перші збірки мають подлагивающим інтерфейсом.





Цільова аудиторія Pinc аналогічно не зовсім зрозуміла. Гаджет більше підходить для перегляду речей в 3D-режимі, тому говорити про успіх на ринку для такого девайса поки ще занадто рано. Для виходу Pinc на ринок засновники планують зібрати близько $100 тисяч на краудфандинговомк сервісі Indiegogo.

Немає коментарів:

Дописати коментар