неділю, 29 червня 2014 р.

У Greenpois0n RC6.1 усунено баг з iBooks

Група Chronic Dev-Team випустила мінорне оновлення своєї утиліти для джейлбрейка iOS 4.2 Greenpois0n RC6.1, в якому усунено баг з iBooks. Нова версія читалки від Apple перестала відкривати електронні книги з DRM-захистом на джейлбрейкнутих з допомогою Greenpois0n iPhone, iPod Touch і iPad. Як з'ясував відомий Comex, додаток стало перевіряти можливість виконання на пристрої довільного коду і, в разі виявлення джейлбрейка, блокувати відкриття книг. Тепер після використання Greenpois0n RC6.1 ця проблема зникла, а заодно виправлений і баг з Wi-Fi на Apple TV 2G.





Якщо вам потрібно вирішити проблему з iBooks також можна просто поставити спеціальний фікс з Cydia - iBooks Fix, замість повторення процедури джейлбрейка. Скачати Greenpois0n RC6.1 можна на сайті http://www.greenpois0n.com, а інструкції щодо її використання можна знайти

тут (для Mac) і тут (для Windows). Що стосується утиліт для створення кастомних прошивок PwnageTool 4.2 і Sn0wbreeze 2.2, то в них проблема з iBooks була вирішена з самого початку.



Немає коментарів:

Дописати коментар