суботу, 28 червня 2014 р.

Майло. Справжній щеня на твоєму екрані

Майло. Справжній щеня на твоєму екрані

Як мати цуценя у власному домі? Не знаєте? Тоді заведіть собі Майло - цуценя джек-рассел-тер'єр, з яким страшенно хочеться пограти.


Відкривши додаток, ви побачите кімнату в сільському будинку, де посередині махає хвостом щеня. Йому ніяк не сидиться на місці і хочеться чимось зайнятися. Киньте йому кісточку, живо!


По суті, «

Майло» - різновид тамагочі. Тільки, на відміну від звичайних ігор такого плану, акцент ставиться не на розвагу, а саме на турботу про цуценя. Тому іграшка стане в нагоді всім, хто хоче завести цього цуценя, але хоче спочатку «потренуватися».



Майло. Справжній щеня на твоєму екрані


Геймплей простий до неможливості. Міло знає команди «фу», «стій», «до мене», «чужий», «сидіти», і, звичайно, «голос». Кидаєш кісточку - і Майло за нею стрибає. Годувати - перед Майло з'являється миска з сухим кормом, і він з бурчанням його гризе, природно, розкидаючи корм по підлозі. Годувати цуценя потрібно тричі на день, але якщо забудете, прийде повідомлення.


Особливо мені сподобалося, що Майло можна погладити - він кидається назустріч, притискається до екрану і встає на задні лапи. Невимовно.



Майло. Справжній щеня на твоєму екрані


3D графіка вражає. Видно ретельна копітка робота, на яку явно пішов не один місяць. Сам Майло не просто добре намальований - він намальований з урахуванням поведінки цього цуценя. Так і предмети в кімнаті мальовничі. Наприклад, дуже хочеться відкрити шафу або покатати туди-сюди м'ячик. Обіцяють, що в наступних релізах Майло неодмінно в нього вгризатиметься.



Майло. Справжній щеня на твоєму екрані


Розробники - вітчизняна студія мобільних рішень «SIBERIA». Вони дуже старалися створити ілюзію живого цуценя, і їм це вдалося. Цуценя дійсно як справжній, гавка, скавучить, стрибає, щосили крутить хвостом - одним словом, додаток дарує ті ж емоції, що і від спілкування з твариною.


А ще у правому верхньому куті є іконка піаніно. Натиснувши на неї, ви побачите, як Майло... Але це краще побачити на власні очі.



Майло. Справжній щеня на твоєму екрані


Зараз у кімнаті можна пограти тільки з Майло, але в наступних випусках, які обіцяються незабаром, з'явиться інтерактив. Так-так, Майло все-таки добереться до м'яча! А ще можна буде поміняти породу цуценя.


Розробники обіцяють розвивати гру в подальшому, і, цілком ймовірно, нас ще чекають сюрпризи. Хто знає, може, в майбутньому Майло стане кішкою?



Майло. Справжній щеня на твоєму екрані


Гра платна, але спеціально для читачів «Планети iPhone»

додаток доступно тимчасово за зниженою ціною - $0, 99. Протягом тижня з моменту публікації статті ви можете завантажити гру і дізнатися, яке це - спілкуватися з цуценям-непосидою. До речі, універсальне додаток.


Кожен зареєстрований користувач може залишити заявку на отримання промокода на сторінці в нашому

спеціальному розділі (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод"). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед усіх претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".

Немає коментарів:

Дописати коментар