понеділок, 30 червня 2014 р.

iPhone 6 може бути останнім проектом Стіва Джобса

iPhone 6 може бути останнім проектом Стіва Джобса

Згідно з однією ненавмисної витоку інформації від колишнього співробітника Apple Майкла Фоулкса, який готується до релізу в цьому році iPhone 6 може стати останнім смартфоном, над яким вів роботу Стів Джобс. Незважаючи на те, що загальновизнаний геній вже помер три роки тому, розробку проекту майбутньої новинки цілком міг почати саме він.



Майкл Фоулкс на зустрічі з окружним прокурором Сан-Франциско Джорджем Гасконом заявив, що Стів Джобс до моменту своєї смерті вів роботу над двома новими моделями смартфона. Стів помер відразу незабаром після випуску iPhone 4s.



За словами внутрішнього джерела з компанії Apple, модель «s» не мала нічого спільного з Джобсом і мало його цікавила, а ось iPhone 5 має унікальний дизайн Стіва. Враховуючи, що він не був зацікавлений в «s»-версіях і завжди прагнув до випуску продуктів преміум-класу, цілком ймовірно, що новинки цього року були проектом Тіма Кука. Таким чином, другим невиданим смартфоном, над яким працював Стів Джобс, може виявитися iPhone 6, який готується до випуску в цьому році.

Немає коментарів:

Дописати коментар