понеділок, 30 червня 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень

Новинки App Store за минулий тижденьKingdom Rush Origins (iPhone; Ціна: 99р; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4.5; Мова: англійська) - третя частина популярної стратегії в жанрі Tower Defence з чудовим сюжетом, своєю історією і приголомшливою атмосферою.



Командуйте ельфійськой армією, захищаючи рідні землі від магічних орд супротивників і безмозких гноллов. Подорожуйте по ельфійськім лісах, чарівним королівств і античних руїн і розкрийте потенціал ельфійськой армії: лучників, магів, друїдів, піхоти.



Також доступна і HD-версія (iPad; Ціна: 169р; Вбудовані покупки; Рейтинг: 5; Мова: англійська) гри.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьFive Nights at freddy's 2 (iPhone, iPad; Ціна: 99р; Рейтинг: 5; Мова: англійська) - друга частина гри, яка підкорила багатьох любителів фільмів жахів.



Як охоронця офісу, ваша задача проста - переглядати всі камери спостереження і стежити за порядком після години ночі. Для обдурювання зломщиків, в одну з кімнат була поставлена голова ведмедя Фредді, навколо якої в підсумку і закручується розбурхує кров історія. Протримаєтеся всі п'ять ночей і доведіть, що ви - не з лякливих.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьBio Inc. (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Вбудовані покупки; Рейтинг: 5; Мова: українська) - медико-біологічна стратегія, в якій гравцеві відведена роль добивання жертви, вмираючої від смертельної хвороби на планеті.



Розвивайте захворювання, збільшуйте фактори ризику, зламайте імунну систему жертви, поки найкраща команда лікарів не встигла знайти ліки. Вас чекає більше ста реалістичних медико-біологічних умов і станів, три виду складності і тисячі способів виграти.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьOffroad Legends 2 (iPhone, iPad; Ціна: 66р; Вбудовані покупки; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - чудова гра, в якій можна знайти самі круті машини, серед яких і величезні вантажівки, і потужні позашляховики.



У другій частині гри була оновлена графіка і додано більше 48 дивовижних треків і 12 унікальних машин. Ви опинитеся в прекрасному світі автомобілів: у грі представлено абсолютно реалістичне моделювання машин, аж до звуків, які вони видають. Також вас обов'язково порадують чотири режиму складності, просте сенсорне управління і безліч різних погодних ефектів.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар