понеділок, 30 червня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 8 листопада


Безкоштовні додатки на 8 листопадаЯк стати багатим (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - книга розповість вам про те, що роблять успішні і багаті люди, і чого не роблю бідні. Все дуже просто, повторюйте за багатими і розбагатієте! Для початку ми розглянемо спосіб мислення багатої людини, а потім дамо практичні поради для здійснення ваших планів.



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада







Безкоштовні додатки на 8 листопадаSpirits (iPhone; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - вельми захоплююча гра головоломка, яка отримала різні нагороди за свій унікальний геймплей. Ця гра - про вплив вітру, непрямому управлінні та творчому мисленні. Супроводжуватимете духів до місця призначення, використовуючи їх, щоб керувати вітром, рити тунелі і зводити мости з листя. Придумайте свій, унікальний спосіб проходження для кожного з сорок чудових, намальованих вручну рівнів.



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада







Безкоштовні додатки на 8 листопадаPowerSketch (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - одне з найкращих і унікальних фотоприложений, завдяки наявності спеціальних фотоефектів. Запечатліть найважливіші і захоплюють Вас фотографії в неповторному художньому ескізі прямо на iPhone, IPad або iPod Touch. PowerSketch це чудове і дуже просте у використанні додаток, яке дозволяє Вам відчути себе справжнім художником. Безліч різних ефектів допоможуть Вам створити приголомшливі фото: рисовий папір, картинка-в-картинці, тінь, прання, неон, і багато іншого. Ви можете сфографировать що небудь і відразу перетворити свіжу фотографію в ескіз, або ж вибрати будь-яке інше фото з власної фотогалереї.



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада







Безкоштовні додатки на 8 листопадаSentinel 3: Homeworld (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - продовження серії Sentinel. На цей раз гра має новий сюжет і значні технічні удосконалення. Сюжет гри пропонує Вам поборотися за інопланетний світ. У режимі компанії Ви можете пройти близько двадцяти рівнів. Крім того, є можливість грати в інших режимах. Основна дія в грі, це захоплення територій і ведення бойових дій. Для цього потрібно не лише збирати й постійно модернізувати свою зброю, але і встановлювати своєрідні пости, на пройдених територіях. Адже складність не тільки в тому, щоб відбити території у інопланетних загарбників, але і в тому, щоб їх утримати. Для захисту Ви зможете використовувати спеціальних роботів і бойові автоматичні системи.



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада







Безкоштовні додатки на 8 листопадаRockmate (iPad; 129р(3.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - перетворює ваш iPad в повноцінну музичну студію, яку дуже легко і весело використовувати. Ви можете складати, записувати і програвати пісні відразу вчотирьох на одному пристрої. Rockmate знає багато акордів, відмінно звучить при підключенні окремої гітари, а також дає можливість повної настройки стилю барабанів і клавіатури. Зовсім необов'язково носити з собою купу музичних засобів.



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада







Безкоштовні додатки на 8 листопадаWikiLinks (iPhone, iPad; 129р(3.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - найзручніший спосіб орієнтуватися в морі інформації. Хочете отримувати результати пошуку по найбільших у світі баз знань в незвичайному інтерфейсу з підтримкою технології "мультитач"? Додаток WikiLinks, що використовує ресурси Вікіпедії, Вікісловника, YouTube і пошуковців - це ваш центр онлайн-пошуку на всіх портативних пристроях Apple (iPad, iPhone і iPod touch). Налаштуйте WikiLinks відповідно до власних вподобань, щоб максимально комфортно користуватися Вікіпедією!



Безкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопадаБезкоштовні додатки на 8 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар