пʼятниця, 27 червня 2014 р.

Виробництво iPhone 6 із сапфіровим склом можливо вже зараз

Виробництво iPhone 6 із сапфіровим склом можливо вже зараз

Нове покоління iPhone 6 може отримати сапфірове захисне скло, ідентичну тій, що вже зараз використовується в Touch ID. Для використання таких захисних стекол Apple інвестувала в співпрацю з GT Advanced Technologies більше $578 млн.





Використання такого скла в iPhone 6 можливо тільки при здешевлення його виробництва, чого і вдалося досягти завдяки постачанню необхідних верстатів від Sirius Sapphire Display Inspection Tool.





«Зниження витрат на виробництво і більш швидке виробництво є ключовим аспектом для можливості використання сапфірового скла в iPhone 6.




Незважаючи на те, що сапфірове скло може використовуватися в декількох компонентах нового iPhone, замовлені машини здатні виробляти і дисплеї з нього», - повідомляє 9to5Mac.





В інші замовлення GT Advanced Technologies входить близько 500 печей і спеціальних камерних систем, які дозволяють виробляти від 103 до 116 млн 5-дюймових захисних стекол для iPhone. На поточний момент на заводах GT Advanced Technologies присутній 420 аналогічних установок, що дозволить сумарно виробляти близько 200 млн захисних стекол для iPhone.

Немає коментарів:

Дописати коментар