неділю, 30 листопада 2014 р.

Tumblr представив додаток для iPad

Подолавши певні труднощі, представники сервісу мікроблогінгу Tumblr заявили, що випустили нову версію свого iOS-додатку.



Tumblr представив додаток для iPad Tumblr представив додаток для iPad


Останнє оновлення, яке приводили розробники, припало на листопад. Тоді головною метою було зробити використання сервісу на iPhone максимально зручним. Тепер же в приціл розробників потрапили iPad і iPad Mini.



Tumblr представив додаток для iPad


Для тих, хто вже користується Tumblr, оновлення не стане приводом освоювати новий інтерфейс, так що його практично не змінили. Головною метою, що стояла перед розробниками, було підвищити швидкість роботи програми, зберігши при цьому всі корисні «фішки», до яких звикли користувачі.



Tumblr представив додаток для iPad


Однак не обійшлося без нововведень. Наприклад, у версії для iPad додано віконце навігації, яка дозволяє користуватися картами, не залишаючи Tumblr.


В інтерв'ю theverge.com, розробник програми Брайан Ирэс (Bryan Irace) заявив, що на створення програми для iPad у компанії пішло всього «кілька тижнів». Причиною, за якою додаток так затримався, стало те, що компанія дуже ретельно підійшла до створення нового клієнта для iPhone, після створення якого і почалися роботи над додатком для планшета.



Tumblr представив додаток для iPad


Сам додаток дійсно відмінно виглядає на планшетах, це розумієш буквально відразу. Розробники Tumblr завжди намагалися використовувати лаконічний і простий інтерфейс, максимально зручний для користувача. Саме завдяки йому, сервіс став одним з провідних на ринку.



Tumblr представив додаток для iPad


Підводячи певний підсумок, скажемо, що, використовувати iPad-додаток набагато зручніше, ніж переглядати сторінки сервісу в браузері.

Немає коментарів:

Дописати коментар