суботу, 29 листопада 2014 р.

Дисплей планшета Surface все ж поступається iPad 3/4

Ключовим елементом кожного з планшетів можна вважати сенсорний дисплей, від якості якого залежить рівень задоволення користувачів.


Днями головний аналітик компанії DisplayMate Реймонд Сонейра зумів порівняти дисплеї iPad 4 і iPad 2 з не так давно поступили в продаж планшетом Surface.


«Текст на новому Microsoft Surface відрізняється значною чіткістю в порівнянні з iPad 2 і іншими планшетами з дозволом дисплея в 1280х800 пікселів. Крім цього дисплей відрізняється меншим коефіцієнтом рівня відбиття, ніж у iPad 2. Однак екран Surface все ж значно поступається такому в iPad 3/4 за загальним рівнем чіткості і якості передачі кольору», - заявляє Реймонд Сонэйра.



Дисплей планшета Surface все ж поступається iPad 3/4


Планшет Surface відрізняється 10.1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1366х768 пікселів і технологією Clear Type HD. Примітно, що ще в минулому місяці представники Microsoft заявляли про схожому якості екрану у Surface і iPad 3/4.


Згідно з тестами, дисплей Surface відображає на 33% менше світла, ніж iPad 3 і на 41% менше у порівнянні з Galaxy Tab 10.1.

Немає коментарів:

Дописати коментар