неділю, 30 листопада 2014 р.

Безкоштовні додатки на 6 серпня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому так само безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпня Рейтинг: 155

Soviet posters HD

Безкоштовні додатки на 6 серпня
69 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 6 серпня

Як гості з минулого, плакати радянських часів зберігають дух великої епохи. Коли-то вони були звичайними агитматеріаламі, сьогодні ж стали антикваріатом, свідками життя простих радянських людей. Радянські плакати - це не просто зразок радянської графіки, це ще й індикатор життя радянського народу, своєрідна машина часу, яка перенесе вас на десятиліття назад, дозволить згадати і зрозуміти цінності того часу. Практично всі значущі моменти більш ніж сімдесятирічної історії Радянського Союзу знайшли своє відображення в плакатах. Багато з них стали сучасниками найважливіших історичних подій тих років.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPod Touch 4G, iPhone 4S, iPhone5c, iPhone 3GS, iPhone 5, iPad Mini, iPadFour
Розмір: 31.2 MB
Мова: RU, EN
Видавець: Evolution Games LLP

Безкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпня Рейтинг: 24

4 аудіокниги безкоштовно в додатку «Кращі аудіокниги»

Безкоштовні додатки на 6 серпня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 6 серпня

Додаток «Кращі аудіокниги» дозволить вам завжди бути в курсі останніх новинок літератури. Тут ви знайдете самі свіжі і популярні аудіокниги, випущені за останні два роки і займають верхні рядки книжкових рейтингів. Завдяки постійно оновлюваною бібліотеці з величезного списку творів ви зможете вибрати саме те, що потрібно вам. Найбільш затребувані романи і детективи, фантастичні історії та захоплюючі пригоди - підібрати цікаву книгу з допомогою програми «Кращі аудіокниги» зможе навіть самий досвідчений читач.

Підтримувані пристрої: iPad Mini 4G, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone5s, iPad
Розмір: 3.6 MB
Мова: EN
Видавець: Creative Job

Безкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпняБезкоштовні додатки на 6 серпня Рейтинг: 7

3 аудіокниги в подарунок у програмі «Бізнес література»

Безкоштовні додатки на 6 серпня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 6 серпня

Більше чотирьох сотень книг і курсів бізнесу в одному додатку. Поради і тренінги кращих психологів на різні теми. Найвідоміші автори і тренери, серед яких: Генрі Форд, Білл Гейтс, Стів Джобс, Стівен Кові, Дональд Трамп, Дейл Карнегі, Бодо Шефер, Роберт Кійосакі, Гліб Архангельський, Айн Ренд, Ігор Манн і багато інших.

Підтримувані пристрої: iPhone5s, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad Mini, iPhone 4, iPad Mini 4G
Розмір: 3.5 MB
Мова: EN
Видавець: Creative Job

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар