пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Вдова Джобса займеться благодійністю

Після смерті засновника і глави корпорації Apple на протязі багатьох років, увагу ЗМІ привернула персона вдови Стіва Джобса - Лорін Пауелл Джобс.


Аналітики та інсайдери будують припущення, як вона буде управляти капіталом у 6 мільярдів доларів, який успадкувала від чоловіка, в 2010 році зайняв в списку найбагатших американців журналу Forbes 42-е місце.


Як повідомляє The Wall Street Journal, багато сходяться в думці, що Лорін Пауелл варто чекати серйозних пожертв благодійним організаціям.


Підстави так вважати дає активна підтримка Лорін Пауелл реформи освіти та допомога кандидатів від Демократичної партії, яку дружина Джобса надавала і раніше, при його житті.


До знайомства з чоловіком в кінці 80-х років Лорін Пауелл працювала в Merrill Lynch Asset Management і Goldman Sachs. Після заміжжя, в останні два десятиліття вона відома як активістка в галузі освітньої політики та консультуванні некомерційних організацій та політиків. У 1997 році вона стала ініціатором і співзасновником благодійної програми College Track, яка допомагає незаможним студентам підготуватися до вступу в коледж, пропонуючи різні академічні та позашкільні програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар