суботу, 29 листопада 2014 р.

Старт продажів iPad 4 в Росії пройшов без ажіотажу




У четвер у Росії почалися офіційні продажі iPad четвертого покоління. Спочатку він став доступний в мережі магазинів re:Store, про що представники компанії оголосили раніше на цьому тижні.


З невеликим відривом від основного преміум-реселлера продажі нового планшета починають на цих вихідних та ряд інших рітейлерів - "Білий Вітер Цифровий" і М. Відео". В останній дату початку продажів нового пристрою не повідомили, проте співробітник компанії в бесіді з кореспондентом РІА Новини на умовах анонімності повідомив, що в четвер новий iPad надійшов на склади мережі, а в продажу з'явиться кілька днів потому.


Ціни на новий iPad не відрізняються від стартових цін на планшет попереднього покоління - від 19 900 рублів за саму молодшу модель з Wi-Fi-модулем і 16 Гбайт пам'яті. Вартість же аналогічної за обсягом пам'яті версії, але з модулем Cellular, складе 26 990 рублів, тоді як модель c 32 Гб коштує 31 990 рублів. Як можна побачити по прайс-листу, моделі доступні поки тільки в чорному кольорі. Нагадаємо, що російський стандарт LTE новий iPad не підтримує, однак при цьому працює в 3G-мережах.


Російські ЗМІ пишуть, що старт продажів пройшов без жодного ажіотажу. За словами співробітників re:Store, до середини першого дня продажів було продано лише один iPad 4.



Старт продажів iPad 4 в Росії пройшов без ажіотажу


Зазначимо, що ця тенденція спостерігається у всьому світі. Перший день продажів iPad Mini (Wi-Fi) і iPad 4 (Wi-Fi) 2 листопада пройшов спокійніше, ніж попередні релізи. Так, біля дверей магазину Apple Store в Сіднеї перед відкриттям зібралося не більше 50 осіб, а в Токіо і Сеулі - близько сотні. Це зовсім не схоже на нещодавній запуск iPhone 5, коли черга в Сіднеї розтягнулася на кілька кварталів. Повідомлення про помірних чергах приходили також з Мюнхена, Флориди і Амстердама.




Немає коментарів:

Дописати коментар