суботу, 29 листопада 2014 р.

AT&T, Sprint і Verizon почали продаж LTE-версії iPad Mini і iPad 4

Американський мобільний оператор Sprint оголосив про початок продажів сьогодні в магазинах своєї мережі iPad Mini, повідомляє 9to5Mac.


Видання зазначає, що це вірна ознака того, що iPad Mini LTE з'явиться на полицях магазинів та інших американських операторів.


Як говориться в прес-релізі компанії, iPad 4 та iPad Mini будуть пропонуватися оператором разом з вигідним LTE-тарифом, але без контракту.


"iPad Mini і iPad четвертого покоління разом з послугами Sprint з надання зв'язку 4G LTE і агресивною ціновою політикою наших тарифних планів, надають клієнтам унікальну можливість стати користувачем нових моделей планшетів Apple", - сказав старший віце-президент Sprint по просуванню продуктів Фаред Адіб.



AT&T, Sprint і Verizon почали продаж LTE-версії iPad Mini і iPad 4


Раніше ми повідомляли, що перші партії iPad Mini LTE від збирачів магазинами Apple Store вже отримані. Крім того, стало відомо, що новинку отримали магазини мережі Best Buy, які почнуть її продажу також сьогодні.


Оновлення: згідно з останньою інформацією, крім Sprint, продаж LTE-версії iPad Mini і iPad 4 почали два інших найбільших американських оператора AT&T і Verizon. Apple досі не зробила офіційної заяви про доступність LTE-моделей. За словами деяких співробітників Apple Store, новинки надійшли в магазини в дуже обмеженій кількості.

Немає коментарів:

Дописати коментар