суботу, 29 листопада 2014 р.

Loudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотека

Loudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотека

Аудиобиблиотека Loudbook добре знайома нашим читачам. Щотижня пополняемое новинками додаток вже досить давно знайомить нас з новими релізами самих різних літературних жанрів у форматі аудіокниги.


На початку травня

Loudbook «пережив» серйозне оновлення, завдяки яким додаток було значно покращено. У числі цих поліпшень - додавання закладки на кожну книгу ( Просто поставте паузу і вона збережеться), виправлення численних помилок вильоту програми, введення горизонтальної орієнтації для iPad і підтримка iPad HD.


Крім того, в цьому

безкоштовному додатку з'явилися такі функції, як «Пошук книги по автору», таймер для відключення iPhone/iPad перед сном і продовження відтворення книги після відповіді на дзвінок.


В іншому, все залишилося по-старому. Якщо вас не цікавлять новинки - пряма дорога у вкладку «хіти», де зібрані найпопулярніші твори магазину. Покупка книг у Loudbook здійснюється за допомогою системи In-App Purchase


.



Loudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотекаLoudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотека


У програму інтегрований медіаплеєр, в якому і будуть відтворюється всі куплені вами книги. Плеєр зручний і простий - у ньому всього три основні кнопки: пауза/відтворення, перемотування назад і вперед.


Що ж стосується вмісту Loudbook - вибір аудіокниг в ній великий і різноманітний. Тут і сучасна проза, іноземна література, книги по бізнесу, навчальна література, тренінги, поезія, класична література, книги для дітей і гумор.



Loudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотекаLoudbook 2.2 - по-справжньому функціональна аудиобиблиотека


З допомогою

Loudbook ви зможете завантажувати і слухати величезну кількість самих цікавих і свіжих книг. Додаток, каталог якого постійно оновлюється, складе з аудіокниг вашу особисту бібліотеку. Сьогодні в ньому налічується понад 1000 аудіокниг різних жанрів - від освітньої літератури до белетристики і класики.


А нещодавно у Loudbook з'явилося своє застосування і в Mac App Store, яке

також доступно безкоштовно.


Немає коментарів:

Дописати коментар