четвер, 27 листопада 2014 р.

Безкоштовні додатки на 27 листопада


Безкоштовні додатки на 27 листопадаЯк закохати в себе (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно) - люди зустрічаються, закохуються, одружуються, сваряться, розлучаються... Комусь хочеться любити і бути коханим, а для кого-то любов стала хворобливою прихильністю, від якої добре б позбутися... Ваша любов під загрозою? Стався конфлікт з близькою людиною і відносини зіпсовані? Від вас пішов коханий? Ви розлучилися, але хочете все повернути? Це можливо. Пам'ятайте, завжди є шанс все змінити. Ключ від любові знаходиться у ваших руках!



Безкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопада







Безкоштовні додатки на 27 листопадаMyBrushes
(iPhone; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - унікальне додаток для малювання по створенню зображень і відтворення усього процесу живопису. В додатку реалізовані більше ста типів кистей, що створюють ефект малювання пензлем, аквареллю, олією, китайської живопису, малювання олівцем, китайської каліграфії і так далі. MyBrushes відрізняється простим і зручним інтерфейсом, не вимагає спеціального знання колірних систем на зразок RGB, HSV та інших. З цим додатком хто завгодно може з легкістю створювати художні твори, вибравши найкращий фон з колекції. Все дійсно так просто і швидко.



Безкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопада







Безкоштовні додатки на 27 листопадаBoxes (iPhone; 169р(4.99) → Безкоштовно; Мова: українська) - призначені для красивого і витонченого управління та зберігання важливих для вас речей. Зберігайте свої думки, ідеї, начерки, списки та ін Записи зберігаються у вигляді сторінок в блокноті, які відсортовані і впорядковані у шухлядки. Кожним шухлядкою можна поділитися з іншими користувачами, які можуть спільно працювати над його змістом. Ви можете надавати спільний доступ до вмісту будь-якого створеного вами ящички іншим користувачам програми Ящички, що дозволяє вам і їм разом працювати над ним і поповнювати його. Це означає, що ви можете створити скриньку для певного проекту, запросити до нього своїх партнерів і всі зможуть створювати і редагувати його вміст. А оскільки програма використовує файлове сховище на основі хмарних технологій, зміни синхронізуються автоматично.



Безкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопадаБезкоштовні додатки на 27 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар