пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Програми зі знижкою на 23 лютого


Програми зі знижкою на 23 лютогоДошкільне навчання (iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - вчитися ніколи не рано, адже сучасні діти розвиваються дуже швидко, і найголовніше - вчасно зацікавити їх навчанням. Додаток «Дошкільне навчання» допоможе дітям дізнатися багато нового і одночасно не дасть їм занудьгувати.


Разом з додатком малюки не просто вчаться - вони грають. Їх чекають п'ятнадцять розвиваючих ігор, які допоможуть освоїти алфавіт, арифметику, правопис, а також розвинути пам'ять і уважність. Голосовий супровід зробить процес навчання більш змістовним, а також допоможе малюкам швидко зорієнтуватися у завданнях.



Програми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютого







Програми зі знижкою на 23 лютогоTextGrabber + Translator (iPhone, iPad; 129р(3.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - це багатофункціональний сканер-перекладач. Він дозволить миттєво перенести будь-який друкований текст у ваш iPhone - досить лиш сфотографувати зацікавив вас фрагмент.


Розпізнаний текст можна відразу ж перевести, відредагувати, відправити в Facebook, Twitter або Evernote або просто переслати по e-mail або SMS. Додаток сумісно з iPhone 5, 4S, iPhone 4 і iPhone 3GS. Його не рекомендується встановлювати на iPhone 3G, і воно не працює на iPod touch і iPad на увазі відсутність автофокуса в цих пристроїв.



Програми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютого







Програми зі знижкою на 23 лютогоМісто Таємниць
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - це класична гра-квест з чудово отрисованными героями, різноманітними пейзажами, 3D-анімацією, і, звичайно ж, тонною гумору.


Ця гра для всіх шанувальників мозкового штурму і гумору, і вашим завданням буде вирішувати головоломки разом з Кротсом, рятувати друзів з в'язниці і, в підсумку, розкрити зловісний змову.


Під час проходження квесту ви дізнаєтеся багато корисного: чому кроти не їдять сир, на що можна поміняти буряк і як потрапити на аудієнцію до мера, і, звичайно ж, як правильно приготувати Троянського Слона.



Програми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютого







Програми зі знижкою на 23 лютогоABBYY Business Card Reader
(iPhone; 329р(9.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - це багатофункціональний додаток для роботи з контактними даними з можливістю експорту в корпоративну CRM-систему Salesforce (доступний за передплатою).


З ABBYY BCR ви зможете: миттєво переносити дані з візиток на двадцяти одній мові прямо в «Контакти» iPhone, експортувати нові контакти Salesforce CRM, зберігати контакти у Візитниці - спеціальному архіві додатки зручним пошуком, сортуванням і угрупуванням, ділитися контактними даними по e-mail або SMS, переносити контакти на інший iPhone або комп'ютер і багато іншого.



Програми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютогоПрограми зі знижкою на 23 лютого


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар