суботу, 29 листопада 2014 р.

Програми зі знижкою на 25 січня


Програми зі знижкою на 25 січняABBYY Lingvo Dictionaries (iPhone, iPad; 169р(4.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - це додаток для користувачів iPhone і iPad, який забезпечує швидкий і точний переклад слів і стійких фраз без підключення до інтернету.


З основних можливостей програми - пошук перекладу слів і фраз одразу в кількох словниках, а також високоякісний словниковий контент від провідних світових видавництв. Додаток відкриває доступ до більш ніж 250 переказним, тямущим і тематичних словників для тридцяти мов, з яких користувач легко зможе сформувати словниковий набір для вирішення своїх завдань.



Програми зі знижкою на 25 січняПрограми зі знижкою на 25 січняПрограми зі знижкою на 25 січня







Програми зі знижкою на 25 січняEPOCH.
(iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4.5) - це постапокаліптична війна роботів. Йди епох втраченої цивілізації у візуально-приголомшливе пост-апокаліптичному світі, де залишилися тільки роботи, залучені в нескінченну війну.


Йди до своєї мети і збери фрагменти історії, щоб відкрити, що саме сталося, коли старий світ кінчився. Це початок нової епохи? І ви знайдете ту людину, яка впорається з поставленим завданням? Воюйте в різних місцевостях по периметру величезного розваленого міста і зберіть фрагменти минулого із залишених записок в щоденниках.



Програми зі знижкою на 25 січняПрограми зі знижкою на 25 січня


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар