неділю, 30 листопада 2014 р.

Програми зі знижкою на 25 травня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступні в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травня Рейтинг: 2193

Wild Blood

Програми зі знижкою на 25 травня
229 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 25 травня

Gameloft задіяв всю міць революційного движка Unreal Engine, щоб відтворити епохальні битви в реальному часі та в повному 3D. Рушайте в мандри разом з сером Ланцелотом. Король Артур сходить з розуму від ревнощів до сера Ланцелоту, який доглядав за королевою Гвиневрой. Користуючись тим, що лють затьмарила розум Артура, його сестра Моргана обманом змушує його відкрити ворота Пекла і дозволяє демонам ступити в наш світ. Вона викрадає королеву Гвіневру і тримає її на чарівному острові Авалон. Доля Ланцелота у ваших руках.

Версія: 1.0.4
Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPhone 5, iPad 2, iPhone 4S, iPhone5s, iPad Mini 4G, iPhone 3GS, iPadFourthGe
Розмір: 801.5 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Gameloft

Програми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травняПрограми зі знижкою на 25 травня Рейтинг: 13342

Новий Людина-Павук

Програми зі знижкою на 25 травня
229 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 25 травня

Приготуйтеся випустити павутину в екшені Новий Людина-Павук - офіційній грі по фільму. Допоможіть Людині-Павуку кинути виклик підлому Ящера і його головорізам. Пробийте шлях кулаками і павутиною з 3D-до Нью-Йорка, використовуючи неймовірні здібності для порятунку міста. Покладіть край планам Ящера і його прислужників. В ролі Нового Людини-Павука пройдіть двадцять п'ять напружених завдань, заснованих на сюжеті фільму. Карабкайтесь по будівлям, переміщайтеся на павутині на величезній висоті - такого ви ще не бачили.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad Mini, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 5, iPod Touch 4G, iPadFourthG
Розмір: 790.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Gameloft

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар