пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації

Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації

Сьогодні відбулася офіційна презентація нового продукту Norton 360 Multi-Device для російського ринку від Symantec. Програма є еволюцією Norton 360, перша версія якого була випущена в далекому 2007 році. Представникам «Планети iPhone» вдалося побувати на офіційній презентації, яка пройшла в офісі Symantec.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


Основна особливість Norton 360 Multi-Device - захист до 5 пристроїв під управлінням Windows, OS X, iOS і Android з різницею в функціональності в залежності від платформи. На відміну від інших комплексних рішень для різних платформ, що вимагають безліч ключів для установки, Norton 360 Multi-Device пропонує єдиний код активації продукту для всіх варіацій пристроїв одночасно. Реалізовано управління ліцензіями: з невикористовуваних пристроїв в будь-який момент можна «відв'язати» ліцензію та активувати її на необхідному девайсі.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


У підписку Norton 360 входило 2 Гігабайт в хмарному сховищі для зберігання резервних копій, Multi-Device розмір був збільшений до 25 Гбайт. З мобільних пристроїв можливо копіювання контактів з комп'ютерів - будь-які папки і файли, які обрані у налаштуваннях резервного копіювання. Копіювання контактів буде особливо зручно при переході з однієї платформи на іншу, наприклад з Android на iOS і навпаки.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


Norton Management дозволяє завантажувати, встановлювати, переносити, продовжувати та оновлювати продукти Norton по Інтернету, перебуваючи в будь-якому місці.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


За допомогою порталу Norton Identity Safe можливо зберігання логінів і паролів від різних сайтів, в тому числі і для онлайн-банкінгу.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


Norton Online Family реалізує різні сценарії батьківського контролю, у тому числі розклад використання пристрою.



Інші можливості Norton 360 Multi-Device:



  • Norton Safe Web - попереджає про потенційно небезпечні веб-сайти і превентивно блокує шкідливі сайти прямо в результатах пошуку;


  • Захист на рівні мережі блокує загрози з Інтернету ще до того, як вони проникнуть на ваш комп'ютер;


  • Функція усунення погроз виявляє та усуває приховані і складні для видалення загрози, які часто пропускаються більш простими продуктами;


  • Norton Safe Web для Facebook сканує стрічку новин Facebook на наявність небезпечних посилань, заражених файлів і небезпечних веб-сайтів;


  • Веб-інтерфейс резервного копіювання дозволяє завантажувати з хмарного мережевого сховища фотографії, відеоролики та інші файли в будь-який час і на будь-який комп'ютер;


  • Засоби усунення вразливостей перешкоджають використанню зловмисниками дірок (уразливості) у захисті додатків, щоб уникнути проникнення загроз на ваш комп'ютер;


  • Bandwidth Management 2.0 автоматично регулює оновлення Norton при роботі в мережах 3G щоб уникнути перевитрати місячного обсягу трафіку і появи додаткових витрат.


  • На даний момент Norton Mobile Security підтримує iOS і Android, в майбутньому обіцяна підтримка Windows Phone 8.



Якщо пристрій на базі Android втрачено, за допомогою фронтальної камери відбувається зняття фотографій все, що знаходиться поруч із пристроєм; отримані фотографії зберігаються на веб-сайті Norton Anti-Theft. Так само можлива відправка повідомлення і включення звукового сигналу при втраті пристрою. Реалізовано віддалене форматування пристрою при втраті або після декількох спроб неправильного введення пароля.



Norton 360 Multi-Device - репортаж з презентації


Що стосується безпеки OS X, то здійснюється сканування медіатек iTunes, iPhoto і iMovie і перевірка відвідуваних сайтів на фішинг. Всі пристрої, що підключаються скануються на наявність шкідливих файлів з ОС Windows, при їх знаходженні вони видаляються. Фактично серйозних вразливостей для операційної системи від Apple немає, основні проблеми з плагінами - Java, Flash і з шкідливим ПЗ, розрахованим на користувачів Windows. Але ніхто не виключає, що які-небудь серйозні загрози з'являться в майбутньому, тому компанія Symantec, що виробляє постійний моніторинг всіх вразливостей для різних платформ.



Norton 360 Multi-Device вже доступний у продажу, рекомендована роздрібна ціна 2500 рублів.

Немає коментарів:

Дописати коментар