пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

«Таємна земля HD» - острів загадок

Хто з нас не мріяв доторкнутися до чогось невідомого? Стати учасником пригод? Проте пощастило лише одній групі дослідників, що потрапила на покинутий острів і знайшла там сліди стародавньої цивілізації, яка зникла з обличчя землі багато тисяч років тому...


Що стало з людьми, що населяли таємничий архіпелаг? Чи можна було врятувати?


Виявляється, що так, можна. Згідно з давнім пророцтвом, обраним під силу переміститися в часі і вирішити всі проблеми, з якими зіткнулися мешканці цієї таємної землі.


Таким ось чином закручений сюжет нової гри від Game Insight під назвою «

Таємна земля HD».


Це гра в жанрі «пошук предметів» з безліччю локацій і завдань, головоломок і місій, кожен раз різних, кожен раз захоплюючих.



«Таємна земля HD» - острів загадок


Однак, крім досить стандартних завдань типу «знайди кілька об'єктів», «добудь артефакт», програма має і «друге дно»: спеціальні символи, які можуть як обдарувати вас корисними предметами, так і накликати на вас стихійні лиха і навіть прокльони. Крім того, користувачі можуть будує і власні міста і локації (досягнувши певного рівня). Загалом, нудно не буде, адже серед персонажів присутні стародавній Шаман, Медіум, Мисливиця, Великі Вожді цивілізації.



«Таємна земля HD» - острів загадок


Для того, щоб проходити деякі рівні і здобувати додаткові бонуси в грі є внутрішньоігрова валюта трьох видів: енергія, кристали і гроші. Енергію можна придбати в «Магазині», гроші заробляються в процесі гри, а ось кристали отримати не так просто. Втім, будь-яка ігрова валюта заробляється різними способами: від щоденного відвідування додатки до In-App purchase.



«Таємна земля HD» - острів загадок


У загальному і цілому, гра досить схожа на інші hidden object-проекти розробника, однак її відрізняють унікальні локації, оригінальні завдання і непередавана атмосфера, здатна занурити у світ давніх цивілізацій навіть найбільш скептично налаштованих геймерів. Крім того, графіка і звуковий супровід, як завжди, на висоті: майстерності художників можна лише позаздрити, а музика не напружує і додає автентичності.



«Таємна земля HD» - острів загадок



Скачати гру «Таємна земля HD» можна в App Store. Додаток розповсюджується безкоштовно і підходить для більшості ідевайсов.

Немає коментарів:

Дописати коментар