неділю, 30 листопада 2014 р.

Apple оновить підписи для Gatekeeper

Apple оновить підписи для Gatekeeper

В найближчому майбутньому Apple збирається оновити умови використання Gatekeeper розробниками. Ці зміни вже торкнулися бета-версії OS X Mavericks 10.9.5, а також OS X Yosemite Developer Preview 5.



Всі додатки, які були авторизовані Gatekeeper в попередніх версіях не будуть мати повноцінним доступом в нових версіях операційних систем.




«Якщо ваші команди розробників створюють програми для операційних систем OS X 10.9 і більш нових, використовуйте утиліту codesign для створення двох версій підписів. Додатки з такою кількістю підписів будуть працювати в попередніх версіях OS X» - повідомлення розробникам Apple.




Втім, навряд чи користувачі зіткнуться з низкою проблем. Враховуючи важливість оновлення підписів, у найближчому майбутньому більшість додатків буде оновлено для роботи з OS X Mavericks 10.9.5 і OS X Yosemite.



Apple оновить підписи для Gatekeeper



Нагадаємо, що Gatekeeper представляє з себе систему перевірки джерел, додатків. За замовчуванням, користувачі OS X можуть встановлювати додатки тільки від перевірених розробників або з Mac App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар