четвер, 27 листопада 2014 р.

Платфон - проводимо платежі з зручністю

В наш час користувачам гаджетів неймовірно складно зорієнтуватися у виборі зручного і надійного додатки для здійснення платежів за різні повсякденні послуги. На щастя, в App Store присутній ряд додатків, які дозволяють з легкістю це виправити і додаток

ПЛАТФОН відноситься саме до них.


Ключовий і найважливішою для користувача особливістю цього додатка є оплата безпосередньо з будь-яких банківських карт, немає необхідності поповнювати електронні гаманці і зберігати там гроші.


За допомогою програми ПЛАТФОН користувачі можуть з легкістю проводити платежі прямо зі свого iPhone. Розробники з МобиПлаС реалізували підтримку безлічі різних сервісів, в число яких входить оплата комунальних послуг, охоронних систем, інтернет-магазинів, і т. д. Крім того, за допомогою програми проводити платежі за послуги телефонії, цифрового ТБ і поповнювати акаунти в багатокористувацьких онлайн-іграх - всього понад 3000 найменувань постачальників послуг, які можна з легкістю сплатити з безкоштовного додатка

ПЛАТфон для iPhone або iPad.


Повний перелік доступних платежів можна знайти в пункті меню «Платежі та перекази». Всі послуги розбиті за категоріями (Мобільний зв'язок, Інтернет, телефонія та ТБ, Комунальні послуги, Погашення кредитів, Грошові перекази, Електронні гроші) - всього більш 3000 видів платежів. Банківські перекази здійснюються з комісією, без комісії в додатку можна оплатити мобільний зв'язок та інтернет Білайн. В окрему категорію винесено платіж, названий «Плачу куди хочу! » - це спосіб оплатити будь-які квитанції (за дитячий сад або гараж, наприклад), були б лише банківські реквізити одержувача, тут ще реалізований пошук по назві потрібного провайдера, оператора або банку.


На додаток, у підпункті «Обрані платежі» (для зручності) будуть доступні шаблони вже проведених вами раніше операцій - розробники сервісу подбали про те, щоб автоматизувати рутинні операції і заощадити час своїх клієнтів.



Крім цього користувачі ПЛАТФОН можуть з легкістю проводити платежі через спеціальний сайт сервісу. Досить незвично, що користувачі також можуть проводити оплату штрафів ГИБДД за допомогою як програми, так і даного сайту.



Платфон - проводимо платежі з зручністю


При проведенні першого платежу користувачеві необхідно буде ввести свій номер телефону, який фактично і стане його електронним гаманцем. Досить зручно, що доступ до оплати послуг здійснюється лише із запровадженням спеціального пароля, який користувач отримує у вхідному СМС повідомленні від Platfon Service.Це дозволить уникнути помилкових переказів коштів.


Важливо відзначити, що безпека ситеми і персональних даних користувачів забезпечується цілим комплексом засобів по шифруванню даних, введенням персонального пароля користувача і сертифікована на відповідність міжнародному стандарту безпеки банківських карт PCI DSS.


Користувачі ПЛАТФОН можуть скористатися

сайтом сервісу, на якому всі переклади можна здійснити без необхідності реєстрації.


ПЛАТФОН дозволяє проводити платежі з використанням банківських карт VISA/Master Card, які можна прикріпити до свого аккаунту прямо в меню самого додатка. Також можливість оплати за допомогою банківських карт VISA/Master Card присутній і на

сайті.



Платфон - проводимо платежі з зручністюПлатфон - проводимо платежі з зручністю


Для ознайомлення і для початку використання ПЛАТфон можна спробувати зробити легкий платіж - поповнити свій мобільний без комісії (не більше 150 рублів) за адресою https://trypay.myplatfon.ru/. Послуга доступна як з будь-якого комп'ютера, так і з браузера вашого смартфона. В цьому випадку система автоматично переадресує вас на мобільний (полегшену) версію сайту (m.myplatfon.com).


На жаль, проводити платежі з мобільного телефону можуть лише абоненти оператора Beeline, але хочеться сподіватися, що розробники реалізують підтримку та інших операторів найближчим часом. Подібне дозволить значно розширити аудиторію програми, а також підвищить зручність оплати безлічі послуг.



Платфон - проводимо платежі з зручністюПлатфон - проводимо платежі з зручністю


Інтерфейс програми

ПЛАТФОН досить непогано опрацьований, за рахунок чого здійснювати оплату різних послуг неймовірно зручно. До мінусів дизайну ПЛАТФОН можна віднести відсутність оптимізації під Retina-дозвіл деяких іконок в додатку. Хочеться сподіватися, що в одному з найближчих оновлень розробники виправлять цей недолік.



Додаток ПЛАТФОН, доступний в App Store безкоштовно, цілком заслуговує на право називатися одним із найкращих у своєму сегменті ринку. Більш детальну інформацію про роботу сервісу ви можете прочитати на його офіційному сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар