неділю, 30 листопада 2014 р.

Оновлення додатки "Find My Friends" для iOS 6

З виходом iOS 6 Apple серйозно оновила свої програми. Нижче представлений огляд додатки "Find My Friends" від Appleв якому ми постараємося розповісти про новинки, які допоможуть вам дізнатися де зараз ваші друзі. Ті, хто стежить за новинами від Apple напевно в курсі історій про те, як власники втрачених або вкрадених смартфонів знаходили свої гаджети з допомогою додатки "Find My iPhone", яке з допомогою iCloud показувала, де в даний момент знаходиться апарат. Приблизно за тим же принципом працює і додаток "Find My Friends", що відстежує місце розташування гаджетів, які ваші друзі носять в кишені.


Тепер власне про оновлення.


Запрошення друзів.


Перше, що вам потрібно зробити, щоб додаток працювало - вручну дозволити виявлення пристроїв iPhone/iPad/Mac в налаштуваннях вашого iCloud. Якщо ви не знаєте, як це зробити

ось інструкція. Після того, як всі налаштування виставлені, залишається просто розіслати запрошення друзям.


- Скачайте додаток Find My Friends (Безкоштовно

App Store)


- Запустіть програму і не зайдіть в iCloud


- Запросіть друзів за допомогою спеціальної кнопки на панелі запрошень.



Оновлення додатки


Після прийняття запрошення ваші друзі можуть в свою чергу запитати можливість відстежувати ваше місце розташування. Після того, як список друзів сформується програма автоматично оновить дані про їх місць положенні при кожному заході в iCloud і автоматично відобразить дані на карті.


Режим тимчасового відстеження.


Напевно бувають випадки, коли вам потрібно дізнатися, де хто знаходиться, але ви зовсім не хочете спостерігати за людиною постійно, а тим більше, щоб він спостерігав за вами. У таких случах можливо встановити тимчасову угоду про передачу даних. Процедура така ж, як і при оформленні постійної підписки:


- Запустіть програму і не зайдіть в iCloud


- Запросіть друзів за допомогою спеціальної кнопки на панелі запрошень.


- Призначити конкретну дату і час, після якої передача даних буде припинена.



Оновлення додатки


Ця функція найбільш актуальна, якщо ви хочете організувати якийсь разовий захід, наприклад, зустріти друзів в аеропорту. Лист з тимчасовими підписками буде розташований уздовж списку постійних друзів, а якщо разових передплатників виявиться занадто багато список завжди можна редагувати, щоб вивести у верхню частину тих, з ким ви спілкуєтеся частіше.


Прив'язка до об'єктів


Раніше зрозуміти, скільки часу знадобиться для того, щоб досягти якогось місця розташування було великою проблемою. Apple спробувала цю проблему вирішити. В рамках оновлення з'явилася можливість налаштувати сповіщення про те, коли ваш друг досягне певної точки, або почне від неї рух.


Процес налаштування сповіщень виглядає так:


- Запустіть програму і не зайдіть в iCloud;


- У вкладці Friends виберіть одного, для якого потрібно настроїти оповіщення;


- Натисніть на кнопці Notify Me у верхньому правому куті екрану


- Виберіть, чи хочете ви отримувати повідомлення про те, коли друг прийде за адресою або почне від туди йти і виберіть сама адреса.



Оновлення додатки


Можливість сховатися від друзів.


Іноді ви все ж не можете встановити розташування своїх друзів через "Find My Friends". Таке трапляється, якщо у них немає інтернету, не вдається визначити місцевість, вони відключили додаток, або скористалися функцією "сховатися", яке тепер доступно в додатку. Така можливість надається всім користувачем, а для її активації необхідно зробити наступне:


- Запустіть програму і не зайдіть в iCloud;


- Увімкніть опцію "Ховатися від передплатників" у вкладці "Me".



Оновлення додатки


В цілому додаток вийшло дуже корисним, як для роботи, так і для організації зустрічей або відпочинку. Нові можливості iOS 6 допомогли розробникам Apple створити універсальний інструмент, за допомогою якого можна вирішувати широкий спектр завдань.

Немає коментарів:

Дописати коментар