суботу, 29 листопада 2014 р.

MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad

Якщо ви часто в App Store заглядаєте в розділ «Книги» в пошуку по-справжньому якісних і цікавих видань для iPad, то вас зацікавить недавно вийшло додаток під

назвою MyEnc.



MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad


MyEnc - це цифрове екологічне видавництво, що спеціалізується на книгах найрізноманітнішої тематики для мобільних пристроїв, а додаток MyEnc - це книжкова полиця однойменного видавництва. Завантаживши додаток, ви автоматично підписуєтеся на всі новинки видавництва, яких, як написано на сайті розробника, буде 390 на додаток до 10 вже представленим у додатку.



MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad


Отже, що ж із себе представляє додаток? Це, як вже говорилося, це книжкова полиця, і інтерфейс відповідає цьому визначенню як не можна краще - барвисті обкладинки на затишних полицях з дерева (затишний інтерфейс у вигляді дерев'яної книжкової полиці). Зараз у додатку доступно 10 електронних видань. До того, як об'єднати все це в одному додатку MyEnc, розробник публікував деякі з них в App Store як окремі додатки. Зараз ви можете їх там знайти. Треба сказати, що ці книги стали дуже успішними, наприклад, збірки кулінарних рецептів «Салати», «Десерти», «М'ясо», «Суші і Роли» зараз займають перші позиції категорії «Їжа та Напої» в App Store.



MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad


Які плюси цього додатка?


По-перше, це виключно якісний контент. Кожна книга нагадує дороге подарункове видання, в електронному вигляді. Всі тексти написані професіоналами - інформація потрібна, корисна, все розписано чітко і зрозуміло, починаючи від рецепту баранячих реберець в малиновому соусі і закінчуючи рекомендаціями по догляду за потомством сухопутних черепашок. Всі статті супроводжуються красивими фото, ілюстраціями, схемами.


По-друге, універсальність та багатогранність цього самого контенту. Книги MyEnc самої різної тематики.



MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad


В якості мінуса хотілося б відзначити досить скромну наповненість програми. Зараз у додатку доступно 10 електронних видань. Зате нові будуть додаватися в додаток кожну п'ятницю.


Що стосується цінової політики, то тут все досить демократично. Сам додаток безкоштовне, але кожне видання всередині нього ви можете придбати за $1, 99. Подібні книги у паперовому вигляді або на дисках обійшлися б вам не порівняти дорожче. Усі ваші покупки зберігаються і можуть бути відновлені в будь-який момент, навіть якщо ви видалите додаток або встановіть його на інший пристрій.



MyEnc - книжкова шафа в вашому iPad


Не відмовляйте собі в задоволенні скористатися таким корисним додатком, читайте та дізнавайтесь багато нового і цікавого!



Додаток безкоштовно доступний в App Store для iPad.


Кожен зареєстрований користувач може залишити заявку на отримання промокода для додатків "Десерти" і "Коктейлі", які входять до складу енциклопедії myEnc. Найближчим часом розробники додадуть можливість перенесення куплених покупок в додаток. На сторінці

в нашому спеціальному розділі (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод"). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед усіх претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".

Немає коментарів:

Дописати коментар