четвер, 27 листопада 2014 р.

Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше

Чи Часто у вас була така ситуація, коли, в закордонну поїздку, місцева Sim-карта куплена, а поповнити її не виходить, так як пункт продажу скетч-карт закритий. А то і взагалі невідомо, де він знаходиться. Можна скористатися Російської сімки, але роумінг доріг, а для користувачів iPhone особливо, через використання GPRS-трафіку в роботі смартфона. На допомогу в таких ситуаціях прийде

додаток "Bantec".



Вам не потрібно шукати термінали, офіси або пункти оплат, з допомогою яких можна оплатити послуги конкретного оператора. А на місцевих web-сайтах, транзакції з карт, випущених російськими банками, на жаль відкидають. Та й чи готові ви платити своєю карткою в країнах з високим рівнем шахрайства, яких чимало по світу?




Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше





Відкривши перший раз програму, ви одразу ж зрозумієте, що потрібно зробити. Спочатку вам потрібно вибрати оператора відправника (зараз доступні основні оператори " МТС", "Білайн" і "Мегафон" передплачених тарифів), тапнув на його логотип, а потім ввести номери телефонів, з якого буде списуватися сума, на яку прийде переклад.




Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше




Після всіх цих дій перед вами відкриється новий екран, на якому будуть відображатися можливі для переказу суми. На жаль, власну суму ввести не можна, але комбінацією з декількох перекладів можна домогтися бажаного.



Фінальним кроком є підтвердження платежу свого оператора, щоб уникнути шахрайства (в Росії дана дія здійснюється відповіддю на СМС оператора).




У вас є можливість зарахувати кошти на баланс більш ніж 243 операторів з 83 країн! У Таїланді, купивши місцеву сім-карту, ви зможете оплатити послуги оператора зі свого російського рахунку. Або в США. Або в Кенії... Дуже зручно зроблено те, що в більшості випадків, у вас немає необхідності вибирати оператора одержувача - це програма зробить за вас, треба тільки ввести номер.




Bantec - платити за зв'язок за кордоном стало легше


Якщо ви часто в поїздках економите на зв'язку і використовуєте місцеві sim карти, або вам необхідно переслати гроші одному, але він користується послугами іншого оператора, то Bantec - відмінний інструмент для вас!



Додаток абсолютно безкоштовно доступний в App Store.


Немає коментарів:

Дописати коментар