четвер, 27 листопада 2014 р.

Gameloft: хіти на підході!

Gameloft, найбільший ігровий видавець Європи, опублікував на своєму сайті повідомлення про те, що до кінця року планують випустити 12 (! ) ігор, в числі яких такі відомі тайтли, як Harry Potter, Lego Batman, Driver і пр.





Повний список ігор:



Harry Potter and the Deathly HallowsTM - Part 2 подарує можливість останній раз зануритися в світ магії і чарівництва разом з мільйонами шанувальників серії по всьому світу.



Assassin's Creed: Revelations є сиквелом assasin's Creed: Brotherhood. Гра перенесе вас в Константинополь, де ви дізнаєтеся кінець саги Еціо.



Lego(R) Batman(tm): The Mobile Game представить вам пригоди відомого героя у світі LEGO, повне сюрпризів і веселощів.



Immortals - офіційна гра по фільму Війна богів: безсмертні 3D, який вийде в кінотеатрах 11/11/11. Ви граєте в ролі Тесея, юного героя, обраного богами, щоб перешкодити Королю Гипериону захопити світ і древній артефакт.



Wild West Guns обіцяє відкритий мир, свободу дій, нелінійний сюжет і понад 30 місій. І все це в обгортці вестерну. Звучить заманливо, чи не правда?



Gangstar Rio : City of Saints закриває сагу Gangstar. На цей раз гра переносить нас на вулиці Ріо, де нас, як завжди, чекає море зброї, машин і ворогів.


Також без уваги не залишилися любителі спортивних ігор і симуляторів:





Real Football 2012 повертається, обіцяючи подарувати гравцям нові графіком, функції і, звичайно, контент для справжніх фанатів.



Asphalt 6: Adrenaline продовжує знамениту серію, даруючи гравцям можливість покататися по 10 трасах на одному з 22 автомобілів від 16 виробників. До речі, гра вже доступна в AppStore за символічною ціною в 0.99$.



Midnight Pool 3 не могла не з'явитися після того, як попередні частини були продані многомилионными тиражами. Зустрічайте - новий режим кар'єри, неповторна атмосфера і купа нововведень!



Driver(R) San Francisco продовжує багаторічну традицію ігор в жанрі action, racing. У новій частині ви будете розтинати по Сан-Франциско в ролі детектива Джона Таннера.



Sid meier's Civilization(R) V: The Mobile Game приємно здивує любителів мобільних стратегій. Класична Цивілізація приходить на кишенькові пристрої! Воюй і домовляйся, винаходь і досліджуй - у твоєму розпорядженні будь-які ресурси, розпорядись ними грамотно і побудуй саму могутню імперію з коли-небудь існували.


А також цікавий пазл

Where's Wally? , в якому ви будете подорожувати крізь час і простір, відшукуючи міфічного смугастого мандрівника і його друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар