четвер, 27 листопада 2014 р.

Святковий розіграш промо-кодів. Сірники

Святковий розіграш промо-кодів. Сірники
Сьогодні в святковому розіграші промо-кодів представлені дві версії додатка

Сірники. Це старовинна гра, яка відома дуже давно.




Її правила прості. Гравці роблять ходи по черзі, і за кожен хід можна взяти 1, 2 або 3 сірники. Гравець, якому залишається останній сірник, - програє. В iPhone-версії ви можете вивести на екран 15, 20, 25 або 30 сірників, а в iPad-версії - 16, 24, 32, 40 чи 48. При цьому користувачеві завжди надається шанс перемогти. Однак, на складному рівні одна помилка стане фатальною - ви програєте девайсу.







Святковий розіграш промо-кодів. Сірники Святковий розіграш промо-кодів. Сірники




Сам алгоритм перемоги обчислити не так вже складно. Але зробити це зможуть далеко не всі. Чи вийде це у вас? Якщо так, то потім ви з легкістю можете обігравати ваших друзів при грі вдвох. Або бити власні рекорди під приємну мелодію. Це звичайно, найбільш цікаво робити при грі з максимальною кількістю сірників на складному рівні.






Святковий розіграш промо-кодів. Сірники




Сірники для

iPhone і iPad можна придбати в App Store за ціною 0, 99$.




Якщо ви зареєстрований користувач і бажаєте отримати промо-код для безкоштовного скачування програми,

залиште заявку на сторінці розіграшів промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод"). Після закінчення розіграшу тим, хто це зробив, потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".

Немає коментарів:

Дописати коментар