суботу, 29 листопада 2014 р.

Програми зі знижками на 11 серпня


Програми зі знижками на 11 серпняABBYY Business Card Reader (iPhone; 14.99 → 1.99; Рейтинг: 4.5; Мова: Ru) - багатофункціональний додаток для роботи з контактними даними. З ABBYY BCR ви зможете: миттєво переносити дані з візиток на 21 мові прямо в iPhone; зберігати контакти у Візитниці - спеціальному архіві додатки зручним пошуком, сортуванням і угрупуванням; ділитися контактними даними по e-mail або SMS; переносити контакти на інший iPhone або комп'ютері.



Програми зі знижками на 11 серпняeWeather HD - Weather forecast Premium (iPhone, iPad; 2.99 → 1.99, Рейтинг: 5; Мова: Ru) - прогноз погоди, барометр, погодинний прогноз і температура на домашньому екрані. Все, що Ви хочете дізнатися про погоду - в стильному, зручному і інтуїтивно зрозумілому вигляді. 10-денний і погодинної прогнози від двох метеоагентств, барометр, унікальний PUSH-індикатор температури перетворять Ваш iPhone або iPad в потужну погодну станцію.Унікальною особливістю програми є дизайн і форма відображення погодинного прогнозу - у вигляді годинника, що дозволяє швидко і точно спланувати свої справи з урахуванням погодних сюрпризів.


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар