четвер, 27 листопада 2014 р.

Програми зі знижкою на 4 листопада


Програми зі знижкою на 4 листопадаKnowtes (iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4) - дозволяє вести блоги, писати листи, статті, власне все, що вам заманеться. При цьому використовуючи дійсно величезні можливості. Програма підтримує безліч популярних форматов:.epub,.pdf,.ppt,.doc, rtf,.avi,.key,.xls,.zip.rar,.pages. Завдяки цьому Knowtes з легкістю замінить багато програм по роботі з файлами. В оформленні своїх записів Вам допоможуть вбудований браузер, словники, можливість малювання та багато іншого. Також доступний Knowtilus Pro (iPhone, iPad; 129р(3.99) → 66р(1.99)) Knowtilus Web Browser (iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99)).



Програми зі знижкою на 4 листопадаПрограми зі знижкою на 4 листопадаПрограми зі знижкою на 4 листопада







Програми зі знижкою на 4 листопадаKwrite
(iPhone, iPad; 129р(3.99) → 99р(2.99); Рейтинг: 4) - це текстовий редактор для iPhone і iPad, розроблений з урахуванням наявності елегантного інтерфейсу, мінімалізму і мінімуму зайвих речей. Дизайн даного додатка відрізняється простотою і зручністю. Ви записуєте текст, що відображається на умовному листку буму верху відображається чотири іконки. Крайня папка зліва відкриває вже наявні записи. Наступна папка відкриває редагування: колір шрифту, розмір, сам шрифт. Остання ікона відкриває додаткові можливості. Тут можна відправити документ по пошті, роздрукувати, відправити у twitter і так далі, також тут є вбудований переглядач кодів html.



Програми зі знижкою на 4 листопадаПрограми зі знижкою на 4 листопадаПрограми зі знижкою на 4 листопада







Програми зі знижкою на 4 листопадаiDamaged
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4) - ця чудова гра перенесе вас в недалеке майбутнє, де на полі бою зійдуться не люди, а машини. Це 2D-шутер, з досить цікавим геймплеєм. Вам представиться можливість виконання різних місій, в кінці кожної з яких вас чекає битва з босом. Зароблені, під час гри окуляри, дозволять отримати нове або модернізувати вже наявну зброю. Так само є можливість використання в битві щита.



Програми зі знижкою на 4 листопадаПрограми зі знижкою на 4 листопада


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар