неділю, 30 листопада 2014 р.

Навіщо потрібен iPhone з 5-дюймовим екраном?

У мережі все частіше з'являються чутки про те, що Apple може працювати над проектом iPhone з екраном на 5 дюймів. Своїми думками про те, навіщо потрібен такий iPhone і чи варто очікувати його появи, поділився Марко Армент (Marco Arment), розробник сервісу Instapaper і відомий ІТ-аналітик.



Навіщо потрібен iPhone з 5-дюймовим екраном?


На його думку, Apple цілком може випустити новий iPhone і не порушити існуючу екосистему додатків. «Нова модель iPhone Math або, що більш імовірно, iPhone Plus, можлива як додаткова версія (а не заміна) разом із звичайним iPhone з 4-дюймовим екраном. У цьому випадку велика ймовірність того, що новий смартфон буде мати екран розміром 4, 94 см, 16:9», - зазначив Армент.



Навіщо потрібен iPhone з 5-дюймовим екраном?


Логіка роздумів аналітика досить проста. Нещодавно вийшов iPad Mini використовує дисплей з щільністю пікселів як у iPhone 3GS, але на дозволі екрану як у iPad. Чому б не використовувати Retina-дисплей iPhone 5 за його дозволом 1136x640, але підняти щільність пікселів до 264 пікселів на дюйм як у нових iPad, а діагональ дисплея збільшити до 5 дюймів?



Навіщо потрібен iPhone з 5-дюймовим екраном?


На думку аналітиків, з допомогою iPhone Plus американський гігант споживчої електроніки має намір посилити конкуренцію з корейською Samsung на ринку смартфонів з великими екранами, де зараз популярністю користується Galaxy Note II. Представники Apple відмовляються офіційно коментувати дану інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар