неділю, 30 листопада 2014 р.

Новинки App Store за минулий тиждень


Новинки App Store за минулий тижденьCall of Mini Infinity (iPhone, iPad; Ціна: Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - тактичний шутер з прекрасною графікою і непоганим сюжетом.


Ви не повірите, але земля знову в небезпеці. На цей раз людству загрожує метеорит, який змусив цивілізацію шукати світ, придатний для колонізації. Планету знайшли, але на цьому проблеми не закінчилися. Крім нас на неї поклали око інопланетяни, які зібрали величезну армію для завоювання. І битися з нею належить саме вам. Збирайте загін людей, высаживайтесь на планету, створити інфраструктуру і готуйтеся до бою. Приголомшлива графіка, розумний противник, продумана бойова система і багато іншого чекають вас в грі Call of Mini.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьPREHISTORIK (iPhone, iPad; Ціна: 99р(2.99); Мова: українська) - гра, що стала класикою жанру, яка була випущена ще в дев'яностих і все ще залишається одним з культових платформерів.


По сюжету в грі - велетень вкрав у племені Грега всю їжу, і вам належить пуститися на пошуки цього монстра. Допоможіть симпатичного героя з доісторичних часів перемогти цю мерзоту і повернути достаток в село. Ви зустрінетеся з босами, настільки ж комічними, як і небезпечними, пройдете через різні світи, один химерні іншого, і покатаєтеся верхи на свині-серфере.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьAsterix: Мегаоплеуха (iPhone, iPad; Ціна: 39р(0.99); Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - на дворі п'ятдесятий рік до нашої ери і вся Галію захоплена Римлянами. Втім, ні, одна крихітна село, населена нестримними Галлами, продовжує успішно чинити опір завойовникам.


Сьогодні у галлів свято - все село зібралося на Фестиваль ляпасів. Хто переможе? Правила прості: виграє той, хто своєю ляпасом зможе закинути римлянина як можна далі. Переможець отримає в нагороду поцілунок прекрасної Листочки. Пройдіться по відомим місцям, де проходили пригоди Астерікса: від села галлів до Єгипту, відвідайте римський табір Ненарокум, Лютецію і, зрозуміло, Рим...і не забудьте про піратів. По дорозі ваш римлянин зустрінеться з культовими персонажами коміксу - Обеліксом і Ідефіксом, а також з піратами, норманами і римськими патрулями.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень





Новинки App Store за минулий тижденьLums (iPhone; Ціна: 33р(0.99); Рейтинг: 5) - вампіри вторглися в світ «Люм» і єдиний спосіб зупинити їх знищити їх укриття у тіні і піддавати їх світла.


Це дуже гарна гра з реалістичною фізикою і великою кількістю головоломок. І не турбуйтеся, якщо не зможете вирішити якусь задачу, ви завжди можете використовувати спеціальну бомбу і знищити всю нечисть. У грі реалізований абсолютно новий тип інтуїтивного і дуже точного засоби управління, яке призначене тільки для роботи на сенсорних пристроях. Також в ній більше сорока восьми унікальних рівнів, безліч досягнень, таблиця лідерів і багато іншого.


Доступна і

HD-версія (iPad; Ціна: 33р(0.99); Рейтинг: 4.5) гри.



Новинки App Store за минулий тижденьНовинки App Store за минулий тиждень

Немає коментарів:

Дописати коментар