пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Безкоштовні додатки на 24 лютого


Безкоштовні додатки на 24 лютогоNOTE'd (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - справжня знахідка для тих, хто любить вести щоденники. По суті, в одному додатку уживається цілий набір щоденників, який користувач створює, змінює і оформляє по своєму смаку.


При створенні кожного щоденника вам доступна нова обкладинка, так що цінителі гарного оформлення не будуть розчаровані, а кількість щоденників, підтримуваних додатком дорівнює десяти. Під кожне нове подія у вашому житті можна заводити новий щоденник, а створювані записи можуть складатися з трьох типів даних: тексту, фотографій, аудіозаписів, так що ваші замітки легко можна доповнити фотографіями з місця подій, або музичним супроводом, який вам здається підходящим.



Безкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютого







Безкоштовні додатки на 24 лютогоСьогодні в бібліотеці Loudbook безкоштовна книга «Анекдоти про Штірліца» (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Free).


Комічні ситуації, забавні парадокси і курйозні випадки - все це тут і все це про самого знаменитого і всіма улюбленого радянського розвідника Штірліца. В аудіокнизі також знайдуться гумористичні замальовки і про інших відомих героїв фільму «Сімнадцять миттєвостей весни»: Мюллера, Шелленберга, Бормана та Гітлера.



Нижче на картинках показано як качати безкоштовні аудіокниги з програми Loudbook (меню «За розділами» - Безкоштовні книги - Потрібна аудіокнига - Скачати).



Безкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютого







Безкоштовні додатки на 24 лютогоCleaner
(iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - всім, у кого в контактах на телефоні більше двох осіб, знайома проблема, коли знайти потрібний вам номер серед великої кількості схожих або порожніх записів виходить зовсім не відразу.


Саме для боротьби з регулярними контактами, порожніми записами та іншим мотлохом, який заважає навігації, створено програму «Cleaner», яке зможе здивувати навіть ті, хто вважає, що у нього в адресній книзі зразковий порядок.



Безкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютогоБезкоштовні додатки на 24 лютого


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар