четвер, 31 липня 2014 р.

"Купонатор" - підтримка Yandex-карт і дисплея Retina нового iPad

Агрегатор купонних сайтів "Купонатор"

давно відомий нашим читачам. Його завдання - об'єднати десятки купонних сайтів в одному-єдиному мобільному додатку, яке дозволить вам оперативно отримати знижку на відвідування розважальних або оздоровчих заходів, різні товари та послуги.


Оперативність тут важлива тому, що знижки на все вартісне і краще розлітаються на купонних сайтах, як гарячі пиріжки, і якщо вас щось зацікавило - потрібно поквапитися.



"Купонатор", перша версія якого була неповноцінній, не стоїть на місці - розробники постійно покращують додаток, вносячи в апдейти нові функції і виправляючи помилки, на які вказують користувачі.


Чергове оновлення "Купонатора" з'явилося в App Store 15 серпня. Вдобавок до підтримки нового дисплея Retina iPad (Retina для iPhone "Купонатор" став підтримувати з попереднього оновлення), у додатку з'явилася підтримка Yandex-карт, виправлені невеликі помилки і покращена загальна продуктивність.




В іншому ж особливих змін додаток не зазнало -

«Купонатор» залишається тим зручним інструментом, який надає користувачеві можливість заощадити на розвагах, збираючи в собі всі знижки за купонами в одному місті. В ньому можна знайти інформацію з «купонних» сайтів Biglion, Groupon, Big Buzzy, «Вигода», Weclever, КупиКупон, CityRadar, ГлавСкидка і т. д


У програмі існує два варіанти перегляду всіх знижок, доступних для вашого міста. Перший - список відсортований по даті появи пропозицій, другий - карта, за якою можна швидко зорієнтуватися, другий варіант зручно використовувати, коли вибираєте місце, куди доведеться йти, наприклад, ресторан щоб був ближче до роботи, а кінотеатр поруч з будинком, або навпаки.


Сподобалися пропозиції можна позначити зірочкою, і вони перекочують в список обраних. Завдяки цій функції можна "накидати" список цікавих купонів, а потім детальніше з ними розібратися.




Зайшовши в подробиці тієї чи іншої акції, побачити короткий опис, емблему сайту, на якому дана пропозиція розміщено, дату закінчення продажу, а також велику кнопку переходу на сайт акції. Також відмінно реалізована сортування за категоріями.


Це зручне у всіх сенсах додаток, здатне заощадити вам купу часу і грошей,

доступний в App Store абсолютно безкоштовно. Незамінна річ для любителів платити менше. Разом з "КУпонатором" вся потрібна інформація буде у вас під рукою.

Немає коментарів:

Дописати коментар