вівторок, 29 липня 2014 р.

«іТосты» - ваші шпаргалки застільних промов

Чи потрапляли ви в таку ситуацію, коли на весіллі чи іншому торжестві, стоячи з повним келихом в руці перед кількома десятками уважно слухають вас людей, ви раптово c жахом усвідомлюєте, що не можете сказати зв'язно трьох-чотирьох слів.


При цьому вас переповнює бажання від душі і щиро привітати винуватців торжества, але на ділі виходять уривчасті вигуки. Як же бути? Відповідь проста - потрібно підготуватися завчасно. І в цьому

вам допоможе додаток, про який сьогодні піде мова.


Кажуть, що традиція виголошувати тости - відгомін ще язичницьких часів, коли у багатьох народів існували обряди узливань і перед тим як випити гарячливе, потрібно було віддати за це хвалу богам.


Як би те ні було, до нас, через століття, ця традиція дійшла в дуже зміненій формі і сьогодні тости можуть бути присвячені чого завгодно.



«іТосты» - ваші шпаргалки застільних промов«іТосты» - ваші шпаргалки застільних промов


Дана аудіокнига являє собою ціле довідковий посібник, що складається з «шпаргалок» на всі випадки життя, вірніше її святкових подій. Величезна колекція різних тостів і вітальних промов допоможе вам з честю вийти зі скрутної ситуації.


За кілька хвилин до виступу c вітальною промовою просто включіть в своєму гаджеті це додаток, знайдіть привід, користуючись змістом, де вони підрозділені тематично, і прослухайте кілька тостів в інтегрованому в додаток аудіоплеєрі.



«іТосты» - ваші шпаргалки застільних промов«іТосты» - ваші шпаргалки застільних промов


І в подальшому можна не турбуватися, відпочивайте, розважайтеся в очікуванні свого слова на святковому заході - ваша мова на святі буде самої оригінальної і яскравої.



Додаток «іТосты» доступний в App Store за 99 рублів.

Немає коментарів:

Дописати коментар