четвер, 31 липня 2014 р.

Програми зі знижкою на 5 листопада


Програми зі знижкою на 5 листопадаMadden NFL 12 (iPhone, iPad; 169р(4.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4) - симулятор американського футболу, а тому ви будете зобов'язані провести величезну роботу перед тим як почати матч. Вам необхідно вибрати схему гри, яка є одним з головних атрибутів для старту. Вибираючи ігрову схему, визначте, яким чином ви хочете вести матч. Виберіть атакуючу комбінацію, але тоді ваша захист буде ослаблена, а можна, навпаки, захисну, при якій вам слід лише вичікувати момент для атаки. Також існує і універсальна схема, в якій дотриманий баланс, як і для атаки, так і для захисту поля. У грі присутній ще один важливий чинник - це вибір позиції гравця, за якого ви будете грати. Ви можете показати весь свій потенціал в якості нападника, забиваючи голи і виводячи свою команду вперед, а навпаки можете захищати свою територію, граючи захисником команди.



Програми зі знижкою на 5 листопадаПрограми зі знижкою на 5 листопада







Програми зі знижкою на 5 листопадаReal Racing 2 (iPhone; 169р(4.99) → 66р(1.99); Рейтинг: 5; Мова: українська) - приготуйтеся до захоплюючих гонок для мобільних пристроїв! Управляйте 30 офіційно ліцензованими машинами з унікальними технічними характеристиками. Станьте учасником найбільш захоплюючих і дійсно оригінальних змагань, що підтримують до шістнадцяти машин. Визначте справжнього чемпіона! Беріть участь в мережевих гонках для шістнадцяти гравців з автопідбором суперників. Змагайтеся з друзями в гонках по мережі WiFi для восьми гравців. Випереджайте конкурентів в глобальних списках лідерів перегонів на час.



Програми зі знижкою на 5 листопадаПрограми зі знижкою на 5 листопада







Програми зі знижкою на 5 листопадаJetrats Defence (iPhone, iPad; 99р(2.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4.5) - ще один якісний Tower Defence з рідкісними для цього жанру вертикальними рівнями. Винищувати жалюгідних віртуальних людей вже не модно. Розробники з Jadynut Studio зіштовхують лобами сов і мишей, що прагнуть піднятися в гнізда і викрасти пташенят. Для різноманітності хвостатим тваринам приробили ракетні ранці, а єдину боєздатну сову чоловічої статі посадили в крупнокаліберний стаціонарний кулемет. Сюрреалістичну картину довершує величезний арсенал захисного озброєння, що можна і потрібно розміщувати на гілках дерев.



Програми зі знижкою на 5 листопадаПрограми зі знижкою на 5 листопадаПрограми зі знижкою на 5 листопада







Програми зі знижкою на 5 листопадаCommand & Conquer: Red Alert (iPad; 169р(4.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4) - це дуже популярна RTS-стратегія для вашого iPad. Одним легким вказівним жестом пальця піхота і танки непереможної Червоної армії стартують на ворожі фланги, а інтуїтивно-зрозуміле управління камерою дозволяє максимально наблизити ігрове поле і розглянути будь-яка споруда в найдрібніших деталях. Гра являє собою захоплюючу пригоду за мотивами подій Великої Вітчизняної війни. Все звалили на Ейнштейна, який доэкспериментировался з тимчасової шкалою, в результаті чого відправлені в минуле спецагенти, усунувши Гітлера, несподівано сприяли реалізації грандіозного плану Сталіна захопити, ні багато ні мало, стареньку Європу!



Програми зі знижкою на 5 листопадаПрограми зі знижкою на 5 листопада


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. В цій рубриці редставлены програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар