четвер, 31 липня 2014 р.

Lookout Free - гідна альтернатива Find my iPhone

Багато з пристроїв Apple міцно увійшли в життя деяких користувачів і їх втрата здатна доставити масу незручностей. Саме тому в App Store присутні різні додатки, які дозволяють з легкістю відшукати загублені девайси. Варто зазначити, що для пошуку iPhone і iPad доступний стандартний сервіс Find my iPhone від Apple і далеко не всі сторонні додатки володіють додатковими функціями, які дозволили б виправдати сенс в їх установці.


Однак, додаток про який сьогодні ми розповімо, можна сміливо назвати одним з найбільш сильних конкурентів Find my iPhone. Додаток має дуже корисним і цікавим функціоналом, який залучив до нього вже 20 мільйонів користувачів у всьому світі. Нещодавно ж в App Store з'явилася його оновлена версія 2.4, яка повністю адаптована для iOS 6.


Отже, ключовим завданням Lookout - Free є пошук втраченого гаджета і саме для цього розробники сервісу реалізували кілька функцій, які суттєво спрощують процес пошуку. Після установки і запуску

Lookout користувачеві будуть продемонстровані три ключові параметри програми: функція пошуку девайса, безпека, а також бекап даних.



Lookout Free - гідна альтернатива Find my iPhoneLookout Free - гідна альтернатива Find my iPhone


Для пошуку пристрою можна використовувати як спеціальний звуковий сигнал, так і геолокаційний сервіс, відображає останнє місце розташування пристрою. Потрібно відзначити, що запустити звуковий сигнал можна безпосередньо з сайту сервісу, що також істотно спрощує пошук загубленого пристрою. При необхідності можливо здійснити VOIP-дзвінок на девайс і домовитися з знайшла його людиною про повернення.


Всі вищеперелічені функції працюють лише якщо програма виконується або працює у фоновому режимі, що дещо ускладнює процес його використання. Потрібно помітити, що навіть на тлі Lookout - Free споживає мінімальну кількість оперативної пам'яті і практично не впливає на час автономної роботи.



Lookout Free - гідна альтернатива Find my iPhone



Lookout Free - гідна альтернатива Find my iPhone


В якості додаткової функції у Lookout - Free присутня можливість бекапа контактів, відновити які згодом можна через сайт сервісу. При необхідності на сайті також реалізована функція перегляду інформації про абсолютно всіх контактах. У безкоштовної версії користувачам доступно 1.5 Гб для хмарного сховища, чого цілком достатньо для збереження найбільшої записної книги.



Lookout Free - гідна альтернатива Find my iPhoneLookout Free - гідна альтернатива Find my iPhone


Розробники програми постаралися опрацювати дизайн, в результаті чого Lookout - Free на поточний момент може вважатися одним із самих стильних додатків для бекапа і пошуку пристроїв Apple. Швидкість роботи Lookout - Free також не викликає ніяких нарікань, що обумовлено прекрасною оптимізацією.


Завдяки всьому цьому,

безкоштовно доступний в App Store додаток можна по праву вважати одним з кращих рішень для бекапа даних, а також для пошуку зниклих пристроїв. можна абсолютно безкоштовно в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар