вівторок, 29 липня 2014 р.

Тім Кук прокоментував чутки про дешевий iPhonе

Виступаючи на конференції

Goldman Sachsглава Apple прокоментував наполегливі чутки про підготовлюване релізі бюджетного iPhone. Тім Кук не відкинув можливості появи дешевої версії «яблучного» смартфона, але підкреслив, що Apple ніколи не випустить продукт, який не виправдав би очікування користувачів. Для прикладу Кук запропонував порівняти оригінальний iPod за $399 і iPod Shuffle за $49 - якість останнього, на думку Кука, не поступається звичайній версії плеєра.




«Ми не говоримо: „Як зробити iPod дешевше? “ Ми говоримо: „Як нам зробити відмінний продукт, який можна буде продавати по більш низькій ціні? “», - пояснює позицію Apple Кук.





Також Кук зазначив, що протягом багатьох років компанію схиляли до того, щоб створити дешеву версію десктопів Mac, а Apple не йшла на це, поки не було можливості зменшити вартість без шкоди для якості і функціональності. Вирішенням цієї проблеми стало створення iPad.





Слова Кука дозволяють припускати, що бюджетна версія iPhone можлива, але за умови, що її якість буде порівняти зі стандартною моделлю.




Немає коментарів:

Дописати коментар