четвер, 31 липня 2014 р.

Angry Birds Epic доступна в регіональних App Store

Angry Birds Epic доступна в регіональних App Store

Ми вже писали про те, що Rovio збирається представити першу RPG-гру по всесвіту «злих птахів», і сьогодні відбувся реліз Angry Birds Epic у канадському, австралійському та новозеландському App Store. Нова частина Angry Birds Epic володіє стандартним геймплеєм для більшості покрокової RPG і містить в собі всі особливості «злих птахів». Гравцеві належить зануритися в фентезійний світ острова Piggy і взяти участь в пригодах героїв по світу Angry Birds.





У Angry Birds Epic доступна велика система крафтінга зброї, обладунки, зілля з всіляких ресурсів та інших елементів. Звичайно ж, не обійшлося і без системи In-App Purchase, за допомогою якої можна придбати різні «плюшки».






«Ми провели багато годин над тестуванням, але хочемо дочекатися відгуків наших фанатів, перш ніж запускати Angry Birds Epic по всьому світу. Якщо ви живете не в цих країнах, то вам доведеться трошки почекати, але очікування не буде занадто довгим», - заявляють Rovio.




Angry Birds Epic доступна в регіональних App Store



На поточний момент Angry Birds Epic підтримує всі ідевайсы, сумісні з iOS 6.0 і більш новими версіями, за винятком iPod touch 4-го покоління. Реліз в інших регіональних App Store повинен відбутися вже в цьому місяці і не виключено, що навіть не цього тижня.



Angry Birds Epic доступна в регіональних App Store



В цілому, Angry Birds Epic виглядає дуже непогано, але хотілося б побачити від Rovio якомога більше проектів не по всесвіту «злих птахів». Звичайно ж, навряд чи Rovio в осяжному майбутньому відмовиться від нових ігор. Більш детальну інформацію про Angry Birds Epic можна знайти на офіційному сайті ссылке.





Завантажити Angry Birds Epic з новозеландського App Store можна за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар