четвер, 31 липня 2014 р.

Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг

Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг

Величезна кількість інформації в App Store здатна з легкістю заплутати будь-якої людини, а особливо - батьків. Скільки часу може йти на пошук саме якісного і корисного для малюка матеріалу. Зараз в магазині є безкоштовний додаток - велика бібліотека інтерактивних книг для дітей Booclick. Завантажити додаток можна прямо зараз з App Store за посиланням.



При вході в каталог програми відразу приходиш до усвідомлення того, що для свого чада зможеш знайти не тільки «живу» книгу для читання, але і набір розвиваючих ігор. Як стверджують розробники, вони намагалися зробити саме таку добірку, яку обрали б для власних дітей. Пильний погляд дозволив сказати - вони не збираються нам брехати, оскільки бібліотека повністю відповідає очікуванням батьків та їх малюків.



Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг



Що ж можна знайти у додатку Booclick? В першу чергу розробники обіцяють, що буде підібрана література в старому стилі дитячої книги - це старі і добрі оповідання (з наявністю своєї моралі), і радують око ілюстрації (вони нагадують роботу художників радянських часів). Відразу хочеться сказати: «Мама, роди мене назад». Вже настільки вражає робота творців.



Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг



У недалекому майбутньому очікується надходження книги «Куккі вперше в лісі». Вона познайомить дитину з казковим світом лісу і його мешканцями. Будуть доступні три режими роботи: читання, гра або прослуховування запису.



А вже зараз у Booclick можна знайти яскраві розмальовки, мозаїки, пазли, посібники з читання і вивчення іноземної мови, та й просто розвиваючі ігри для дитини будь-якого віку. Наприклад, розділ «Веселі букви» дозволить дитині вивчити алфавіт в самій невимушеній атмосфері - ігровій формі. Саме видання розроблене під суворим контролем дитячих психологів і педагогів, тому сумніватися в його ефективності та орієнтованості на дитину не варто.



Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг



Графіка. Про неї хочеться згадати окремо. Дуже радує іконка програми, палаюча в лівому верхньому кутку екрану - це совушка в окулярах, здатна привести в розчулення навіть батьків. Тони виконання приємні оку, ніяких різких кольорів - все яскраво і тонко виконане.



Booclick: бібліотека дитячих розвиваючих ігор і книг



Загалом, порадувати свою дитину тепер батькам не складе труднощів, адже під рукою може з'явитися справжній інструмент з якісними книгами та розвиваючими іграми. Завантажити програму Booclick можна прямо зараз в App Store, перейшовши за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар