середа, 30 липня 2014 р.

Справжня протиударна плівка!

Справжня протиударна плівка!

Ні, звичайно ж ні! В міцності Gorilla Glass ніхто не сумнівається. І ми абсолютно не бачили, як тріскаються екрани iPhone при падінні. Для нас навіки залишиться загадкою, звідки з'являються подряпини на телефоні якихось сумнівних користувачів. Нехай навіть вони підтверджують дефекти експлуатації фотографіями. Все це лож і містифікація, iPhone не існує недоліків. Панове, ми не вправі сумніватися в маркетинговій машині Apple. Купертіновци знають, що роблять, і ми повинні, повинні їм вірити без дещиці сумніву. Якщо ви згодні з вищевикладеним, то сміливо пропускайте матеріал.



Насправді ми з вами піклуємося про наших гаджетах Apple. Часто з виходом нової моделі продаємо стару і біжимо купувати нову. Ціна підтриманого телефону не в останню чергу буде залежати від його стану. Просто кажучи - зовнішнього вигляду. Адже багато шанувальників Apple звикли до акуратним, бездоганним і блискучим пристроїв. Способів є багато, але ось вам ще один. Він простий, бюджеті і як ви переконаєтеся у відео - безвідмовний.





Правда переконливо? Автори спеціально зробили відео аматорським. Погодьтеся, це найкращий спосіб показати товар обличчям. Плівка товщиною 1 мм, наклеюється легко, абсолютно не знижує чутливість екрану і не «толстит» телефон. Стресостійка практично до всіх видів пошкоджень. Підходить для iPhone 4/4S 5/5s. Вартість цього дива 3000 рублів. Але найближчим часом діє 50% знижка, спеціально для користувачів нашого сайту. Оскільки дешеві китайські плівки дуже швидко зношуються, і не несуть будь-якої додатково переваги, крім як: «не дам нікому бруднити свій телефон! » з'явилася можливість придбати щось корисне.



Автори «Планети iPhone» дуже люблять свої пристрої, тому нам би не хотілося бачити вас в чергах на заміну дисплея iPhone. Сподіваємося, цей товар допоможе зберегти телефон на довгі роки, а при продажу не продешевити з ним. Придбати плівку можна на офіційному сайті дистриб'ютора там же знайдете всю додаткову інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар