вівторок, 29 липня 2014 р.

«Одягнися-ка»: бал-маскарад

Діти - фантазери і вигадники - обожнюють перевтілення. Саме тому костюмовані свята так популярні у дітвори. Вбратися снігуронькою/сніжинкою або піратом/вертолетчиком - що може бути краще на Новий Рік?


Тільки подарунки... Деякі з яких також можуть бути пов'язані з перевтіленням і дозволять продовжити зимові свята.


Додаток-гра

«Одягнися-ка» одне з таких. Воно дає можливість підібрати правильний маскарадний костюм для двох дітей, які збираються на ранок.



«Одягнися-ка»: бал-маскарад


Двоє - хлопчик і дівчинка - дуже люблять приміряти вбрання, хаотично розвішані в шафі, а тому знайти кращий варіант костюма серед запропонованих не так просто.


Кожен костюм має свій власний головний убір, маску на обличчя (або окуляри, або ніс), сорочку або кофточку, спідницю або штани, а також пару взуття і... іноді навіть птицю. При цьому якщо зібрати комплект виявиться занадто складним, завжди можна подивитися підказку, яка знайдеться «під» лівої нижньої іконкою-кнопочкою.



«Одягнися-ка»: бал-маскарад


Втім, так чи обов'язково «зібрати» саме костюм астронавта або принцеси-жаби? Зовсім ні. Створювати свої власні костюми і придумувати, який персонаж міг би їх носити (він не обов'язково повинен існувати «в реальності») - не менш цікаво і захоплююче.


Щоб запам'ятати отриману комбінацію, її можна сфотографувати - натискання на значок фотоапарата в правому нижньому кутку зробить знімок екрану.



«Одягнися-ка»: бал-маскарад


Ця гра, як і багато інші продукти компанії Thematica, про яких ми писали раніше, намальована дуже талановитими художниками. Персонажі яскраві, емоційні, всі предмети на екрані великі і помітні - що важливо для дитячих програм.


Музичний супровід також на рівні: звуки не дратують і не мають тієї кричущої нудотно радостностью, якої часто грішать музичні твори для малят. Все в міру, лаконічно і не відволікає від процесу гри.


«Одягнися-ка» від «Тематики»

доступна в App Store у версіях для iPhone і iPad. Вартість програми - 66 рублів.

Немає коментарів:

Дописати коментар