середа, 30 липня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 29 червня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому також безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червня Рейтинг: 419

3 аудіокниги в подарунок в додатку Loudbook

Безкоштовні додатки на 29 червня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 29 червня

За допомогою цього додатка ви можете завантажити і прослухати величезна кількість найцікавіших творів. Каталог Loudbooк постійно поповнюється хітовими новинками, як вітчизняних, так і зарубіжних авторів. У додатку представлені книги різних жанрів і напрямів: сучасна проза, бізнес-література, поезія, фантастика, тренінги, аудіокурси, класика, дитяча література, філософські етюди, матеріали для студентів і школярів, трилери, детективи, гумористичні оповідання і багато іншого. Скачати тимчасово безкоштовні книги можна в програмі «Аудіокниги Loudbook» у розділі «Безкоштовні книги».

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPad 2, iPad Mini, iPad Mini 4G, iPhone 5, iPhone 4, iPadFourthG
Розмір: 4.0 MB
Мова: EN
Видавець: DigestMedia

Безкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червня Рейтинг: 973

Cut the Buttons HD

Безкоштовні додатки на 29 червня
66 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 29 червня

Cut the Buttons HD - справжня мультитач гра. Швидка, слухняна, ефектна і захоплююча. Дайте своїм мізкам відпочити. Ніяких вступів і передісторію. Все просто. Запускаєте гру і ріжете пришиті ґудзики. Візьміть ножиці двома пальцями. Обережно, не порежьтесь. Зріжте гудзик запуску гри, рухаючи лезами ножиць так само, як справжніми. Якщо вам зручніше грати лівою рукою - виберіть в меню гри напрям польоту клаптиків з гудзичками. За сто спійманих в кухоль гудзиків ви отримаєте додаткові бали або повернете втрачену гудзик.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad Mini 4G, iPad 3, iPad, iPad Mini
Розмір: 41.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT
Видавець: Open Name Ltd

Безкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червняБезкоштовні додатки на 29 червня Рейтинг: 10047

Cut the Buttons

Безкоштовні додатки на 29 червня
33 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 29 червня

Cut the Buttons - справжня мультитач гра. Швидка, слухняна, ефектна і захоплююча. Дайте своїм мізкам відпочити. Ніяких вступів і передісторію. Все просто. Запускаєте гру і ріжете пришиті ґудзики. Візьміть ножиці двома пальцями. Обережно, не порежьтесь. Зріжте гудзик запуску гри, рухаючи лезами ножиць так само, як справжніми. Якщо вам зручніше грати лівою рукою - виберіть в меню гри напрям польоту клаптиків з гудзичками. За сто спійманих в кухоль гудзиків ви отримаєте додаткові бали або повернете втрачену гудзик.

Підтримувані пристрої: iPhone5s, iPhone 3GS, iPad 3, iPad 2, iPhone 4, iPod Touch 4G, iPhone 5, iPad Mini 4G
Розмір: 28.9 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT
Видавець: Open Name Ltd

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар