вівторок, 29 липня 2014 р.

Lingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправи

Lingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправи

Додаток

Lingoal, про який сьогодні піде мова, примітно тим, що дозволяє ефективно і легко вивчати англійську мову, просто подорожуючи по просторах Інтернету. Програма дає можливість читати англомовні сайти, подгружая переклад незнайомих слів у верхній частині екрану простим тапом» за словом.


Крім того, функціонал програми дозволяє самостійно побудувати процес навчання на основі того матеріалу, який цікавий користувачеві чи необхідний йому для роботи, а не вивчати заздалегідь обрані кимось тексти.


По своїй суті, Lingoal - це повноцінний веб-браузер для iOS з вбудованим словником і можливістю виконання вправ для запам'ятовування незнайомих слів. Таким чином людина може читати в Інтернеті те, що йому цікаво, чи то Cosmopolitan, National Geographic або Top Gear, паралельно в цьому ж вікні дивитися переклад незнайомих слів і при бажанні зберігати їх у словникові картки, потім вивчаючи за допомогою вправ.



Lingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправиLingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправи


При цьому розширення лексичного запасу не перетворюється в механічну зубріння: програма пропонує шість типів вправ, що включають вживання того чи іншого слова в контексті і без контексту, його вимова і правопис.



Безкоштовна версія Lingoal володіє тим же функціоналом, що і повна. Єдине обмеження полягає в тому, що для заучування у вправах можна зберігати не більше 20 слів, однак за кожного запрошеного друга в «скарбничку» додається по 5 слів, практично необмежено збільшуючи можливості для запам'ятовування. Тим більше що вивчені слова все одно варто видаляти.



Lingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправиLingoal - вивчення англійської 3 в 1: веб-браузер + словник + вправи


Крім того, програма буде сама контролювати навчання і планувати повторення «уроків» на основі попередніх результатів, вносячи тим самим «заняття» якийсь елемент змагання. Загалом, виходить ненав'язливо і цікаво. Додаток

можна завантажити в App Store безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар