вівторок, 29 липня 2014 р.

Огляд OLO game

Огляд OLO game

Дуже часто виходить так, що гра на контрасті - найкращий варіант не лише залучення, але і запорука успіху. Через наростання «крутих» ігор на не менш крутих движках типу Unreal Engine, з неймовірною графікою і шаленим геймплеєм, світ казуалок стає все менш затребуваним. На щастя, мінімалізм, дуже модний сьогодні, бере своє, і сьогодні в рубриці іИгры -

OLO gameвибір місяці, найпопулярніша іграшка в AppStore.


Іграшка нагадує керлінг і хокей з автоматів. Правила практично аналогічні, а суть гри, загалом, полягає в тому, що у кожного з гравців є снаряди (так звані OLO, зображені кружечками), з допомогою яких і відбувається дійство. Є розмітка - нейтральна зона (ближче до країв поля), є ігрова зона (у протилежній від гравця стороні, пофарбована у відповідний гравцеві колір). Ваше завдання - загнати якомога більшу кількість цих самих OLO у вашу ігрову зону, при цьому намагатися вибити снаряд противника з його ігрової зони. Нейтральна зона виконує окрему функцію: при попаданні на неї ваша OLO стає снарядом противника.



Огляд OLO game


Розмір цих самих OLO представлений в трьох примірниках. Найменша (найшвидша, але найслабша з вибивання), найбільша (сама повільна, але найсильніша з вибивання) і середня варіація OLO. До речі, використовувати кожну OLO можна всього три рази, потім вона виходить з гри. Сама гра закінчується тоді, коли всі снаряди закінчаться, а переможець виявляється за кількістю очок, зароблених по ходу гри.


В залежності від вашої стратегії і буде будуватися ваша гра. Ви можете грати агресивно, вибиваючи OLO опонента, можете грати дефенсно і позиційно, займаючи власну зону. Можна також використовувати і комбінаційний стиль, але це вже залежить від особистих переваг. Також варто відзначити, що кожна OLO має свою швидкість і свою масу, це теж треба вміти використовувати.



Огляд OLO game


Гра передбачає режим для двох гравців, для чотирьох гравців (він взагалі дуже веселий, гра у форматі 2х2), а також прив'язані акаунти для гри через GameCenter. В цілому, пограти можна, але для доброго конекту, з поганим Інтернетом багато не пограєш.


В цілому, варто відзначити, що грати в неї досить весело і цікаво, особливо коли підходиш до гри не з точки зору тупого кидання OLO і отримання задоволення, а вже більш-менш професійно. Більш того, найближчим часом планується проведення міні-чемпіонатів по цій грі (локальних, звичайно ж), так що радимо грати!

Немає коментарів:

Дописати коментар