понеділок, 28 липня 2014 р.

«Lokata» - на допомогу покупцеві

«Lokata» - на допомогу покупцеві

Напевно, більшість читачів нашого ресурсу люблять погуляти по магазинах і закупитися всякими потрібними або не дуже дрібничками. Особливо якщо справа стосується якихось знижок або акцій. А може ви любите погортати товстеньких каталог з магазину?!


У всьому цьому нам просто зобов'язаний допомогти наш розумний "яблучний" телефон. Сьогодні мова піде про програму від команди розробників

Lokata LLC - «Lokata».



«Lokata» - на допомогу покупцеві






Сервіс «Lokata» був створений, щоб зробити пошук потрібних товарів легше, а головне швидше. Вона покаже вам каталоги та акції ваших улюблених брендів в найближчих магазинах і не тільки. Але про все по порядку. Після запуску програми ви опиняєтеся у вкладці «Товари». Тут ви можете переглянути весь список доступних пропозицій із зазначенням магазину, часу до закінчення акції і, звичайно ж, те, що ви можете придбати власне із зазначенням ціни.



«Lokata» - на допомогу покупцеві


Оскільки товарів в списку дуже багато, в програмі реалізована сортування, вона доступна по натисненню клавіші зверху. Тут можна обрати критерій, за яким буде відображатися товар: топ, поруч, нові і все. Крім того, можна налаштувати тип відображуваних товарів. Наприклад, спортивні, одяг, взуття і багато-багато чого ще. По натисненню клавіші

«Де Ви? » у вкладці «Товари» можна вказати, де ви зараз знаходитесь або автоматично через геолокацію, або вказати місце вручну.



«Lokata» - на допомогу покупцеві



«Lokata» - на допомогу покупцеві





У вкладці

«Рітейлери» можна переглянути всі можливі магазини на карті або в списку біля вас. Крім того по натисненню на іконки, доступні їх каталоги товарів. Вподобаних продавців можна додати в обране. А також програма дозволяє прокласти шлях до магазину.






«Lokata» - на допомогу покупцеві


У вкладці

«Підписка» ви як раз таки бачите рітейлерів, яких додали в обране, а також бути в курсі про нові надходження або акціях. Це якийсь сервіс сповіщень. Додаючи мітку, до якогось продавця можна залишити коментарі та час оповіщення.



«Lokata» - на допомогу покупцеві


Переглядаючи інформацію якого-небудь магазину можна дізнатися найрізноманітнішу інформацію. Наприклад, адреса, час роботи або телефон.


Що стосується зручності і зовнішнього вигляду

«Lokata», то тут все на вищому рівні. Програмою користуватися дуже легко, інтерфейс інтуїтивно зрозумілий. Ніяких недоліків я не помітив у процесі користування. В «Lokata» дуже добре реалізована функція прокладання маршруту і повідомлень. Ви завжди будете в курсі нових пропозицій і ніколи не заблукаєте. Що ще хочеться відзначити, що, не дивлячись на те, що я живу в маленькому місті, так на диво на карті я знайшов досить багато рітейлерів. У програмі, до речі, реалізована можливість додати свій магазин. Це доступно у вкладці «Ще». Крім того там же можна оцінити додаток, порадити його, зв'язатися з розробниками і дізнатися умови користування програмою.



«Lokata» повинен завантажити у свій телефон кожен користувач. Це одна з тих програм, що реально може спростити вам шопінг і заощадити багато часу. Тим більше, що програма поширюється безкоштовно! Також є версія для iPad.


Завантажити програму можна за

ссылке через App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар