четвер, 31 липня 2014 р.

Програми зі знижкою на 30 травня

Практикується розробників iOS-додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступні в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травня

iMixPlayer HD

Програми зі знижкою на 30 травня
169 руб. 165 крб.
Програми зі знижкою на 30 травня

iMixPlayer дозволяє управляти гучністю кожного музичного інструмента у мультитрековых піснях, і міняти їх звучання з допомогою еквалайзера. Відтворює Full HD відео і інші формати без конвертації. При перегляді фільмів активуйте всі аудіо доріжки і керування рівнем гучності кожної з них окремо. Всередині додатка ви можете безкоштовно завантажити мультитрековые пісні та кліпи. Підтримує IOS 7.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad 3, iPad Mini 4G, iPad Mini, iPad
Розмір: 36.5 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Ara Grigoryan

Програми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травняПрограми зі знижкою на 30 травня Рейтинг: 30989

Order and Chaos© Online

Програми зі знижкою на 30 травня
229 руб. безкоштовно
Програми зі знижкою на 30 травня

Героїчний епос для iPhone, iPad і iPod touch! Тисячі гравців вже встигли обжитися в безкрайньому світі цієї ММОРПГ - приєднуйтесь і ви. Поле Бою - новий режим PvP, в якому командна гра цінується вище індивідуальної майстерності. Захопити ворожий прапор і принести його на свою базу. Приборкайте силу дикої природи - осідлайте Привид Кривавої Коні, Срібний Жах, Мирного Кракена і скачіть во весь опор. І це далеко не всі - вас чекають нові пригоди, глибокі підземелля і безліч нових предметів.

Підтримувані пристрої: iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPhone 5, iPhone 4, iPad Mini, iPad 2, iPad, iPodTouc
Розмір: 1656.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Gameloft

Немає коментарів:

Дописати коментар