вівторок, 29 липня 2014 р.

Apple опублікує звітність VI фіскального кварталу 25 жовтня

В понеділок Apple повідомила, що опублікує результати четвертого фіскального кварталу 2012 року 25го жовтня. В той же час відбудеться конференція, присвячена виручки Apple, де торкнуться питання обсягів продажів нового смартфона компанії iPhone 5.


На інтернет-сторінці для інвесторів Apple опублікувала анонс звіту та конференції, які відбудуться у четвер, 25 жовтня, о другій годині дня за тихоокеанським часом. Захід можна буде побачити в онлайні з цієї

ссылке.


За третій фіскальний квартал 2012 року, доходи Apple підстьобувалися рекордними продажами Apple, які до червня перевалили за 4 мільйони проданих штук. В той час, фінансовий директор Apple Пітер Оппенгеймер пояснював, що на продажах iPhone негативно позначаються чутки про вихід нової моделі, яка і визначить підсумковий рівень доходів за рік. Не дивлячись на це, до червня, продажі iPhone випереджали на 28% такі роком раніше і становили 26 мільйонів штук. Поки рівень продажів iPhone 5 точно не відомий, проте, за інформацією від Apple, в перший тиждень після релізу, новітній смартфон був розпроданий в кількості 5 мільйонів пристроїв.


Тим не менш, продажі iPhone 5 в четвертому кварталі можуть бути нижче очікуваних із-за можливих труднощів з постачанням новітніх екранів технології in-cell. Наприкінці цього місяця ми дізнаємося достовірну кількісну інформацію.



Apple опублікує звітність VI фіскального кварталу 25 жовтня

Немає коментарів:

Дописати коментар