вівторок, 29 липня 2014 р.

Samsung займеться брудним піаром на Зимових Олімпійських іграх

Samsung займеться брудним піаром на Зимових Олімпійських іграх

Піар певного бренду може бути справжнім мистецтвом, а може виявитися схожий на такий у Samsung. Південнокорейський гігант неодноразово висміював своїх конкурентів у рекламних відеороликах, а тепер маркетологи компанії добралися і до Олімпійських ігор.





За інформацією порталу SlashGear, Samsung готова надати безкоштовний Galaxy Note 3 для всіх атлетів, які беруть участь у Зимових Олімпійських іграх у Сочі, але з невеликим умовою. Спортсмени повинні гарантувати, що для зйомки відео вони будуть використовувати виключно пристрою від Samsung.





Згідно з умовами надання «лопатофона», логотип Apple на ідевайсах не повинен потрапляти в камеру і взагалі бути помітний для глядачів Олімпіади. Таким чином, Samsung збирається позбутися конкуренції під час Зимових Олімпійських ігор.





Під час Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, Samsung витратила більше $100 млн на спонсорство. Скільки в цей раз доведеться викласти південнокорейському гігантові, щоб спортсмени віддали перевагу Galaxy Note 3 замість iPhone, залишається невідомим.

Немає коментарів:

Дописати коментар