вівторок, 29 липня 2014 р.

[Огляд iOS 5] Reminders

Ще на презентації iOS 5 була представлена ця функція нової прошивки - Reminders. Тепер ми можемо сказати що це таке і з чим це їдять. Як належить Apple, зовні опрацювання програми є просто чудовим, але внутрішньо...



Часто ми чуємо "Не забудь зробити те", "Не забудь зробити це", навіть іноді ставимо хрестики на руці, але потім намагаємося згадати, що означає кожна позначка. Щоб таких ситуацій більше не було, Apple вбудувала в прошивку додаток Reminders, доступне вже "з коробки".



[Огляд iOS 5] Reminders [Огляд iOS 5] Reminders


Дизайн додатка, як я вже сказав, гарний. Він виконаний у стилі компанії - мінімалістичний дизайн, продуманий інтерфейс і сміливі поєднання кольорів. Програма виконана в трьох кольорах: білий, червоний і чорний.


Щоб додати нову замітку треба натиснути "+", що знаходиться у правому верхньому куті. В цьому ж віконці з'явиться клавіатура. Але як же так? Як поставити на місце, де повинно спрацювати повідомлення? Вам необхідно клікнути по створеній замітці і там ввести потрібну інформацію: місце, де повинно спрацювати повідомлення, або час. Також можна налаштувати пріоритет повідомлення.



[Огляд iOS 5] Reminders [Огляд iOS 5] Reminders


В самому першому абзаці, я сказав, що внутрішня опрацювання програми залишає бажати кращого. Справа в тому, що навіть на iPad 2, де мені вдалося протестувати Reminders, швидкодія програми було дуже маленьким. Програмістам в Apple варто ще попрацювати, щоб оптимізувати додаток.


+ Дрібні оновлення:


Так як в прошивці все більше 200 оновлень, то ми будемо писати вам про дрібних зміни в кінці кожного огляду одного з важливий змін iOS 5:



  • У додатку Погода з'явилася Місцева погода. Саме вона і відображається у віджетах.


  • В Налаштуваннях повідомлень можна включити Звіт про прочитання.



Немає коментарів:

Дописати коментар