середа, 30 липня 2014 р.

Голови Apple та Samsung зустрічаються сьогодні в суді

Голови Apple та Samsung зустрічаються сьогодні в суді

У федеральному суді Сан-Франциско починається зустріч генеральних директорів Apple і Samsung, яка ініційована судом з метою врегулювати безліч патентних суперечок, що виникли між компаніями.


Рішення про зустрічі глав двох компаній ухвалила суддя окружного суду Каліфорнії Люсі Кох. Незважаючи на те, що зустріч керівників двох компаних проходить в примусовому порядку, Тім Кук і Чої Гі-Сунг були не проти її проведення і вже зараз може бути прийнято рішення про взаємне врегулювання судового процесу.


Однак, якщо керівникам компаній зараз не вдасться домовитися про зменшення позовів проти один одного, то судове засідання з цього питання може бути перенесено з 30 липня до наступного року.


«Незважаючи на величезний прогрес у вирішенні наших суперечок, у наших компаній є ще безліч приводів для переговорів щодо перехресного ліцензування», - заявив глава мобільного підрозділу Дж. К. Шин, який супроводжував виконавчого директора Чой Джі-Суна.



Потрібно відзначити, що серія позовів Apple і Samsung почалася більше року тому після того, як купертіновци подали позовну заяву, в якому заявили про копіювання дизайну iPad компанією Samsung.



Голови Apple та Samsung зустрічаються сьогодні в суді

Немає коментарів:

Дописати коментар